Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
A recipe collection and how-to guide for preparing base ingredients that can be used to make simple, weeknight meals, while also teaching skills like building a…
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a ...
Kniha - autor Gabriela Sládečková, 108 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu lesklá Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o ...
Tá pravá kniha pre vás - na vaše zmysly tu zaútočí viac ako 300 receptov! Koláčiky, brownies, mufíny, pečivo, elegantné dezerty, krémy, zmrzliny, torty, sladkosti, nápoje a pikantné pokrmy - nebudete potrebovať žiadne iné kuchárky: táto obsahuje všetko, čo potrebujete o čokoláde vedieť. Začítajte sa ...
Kniha predstavuje obsiahly súbor koktailových receptov. Alkoholické i nealkoholické – všetky majú niečo do seba. Sú medzi nimi náladotvorné elixíry. životabudiče. energizéry. V každom recepte je uvedený detailný návod na prípravu a dekoráciu nápojov. Klasické drinky. ako Tom Collins. Screwdriver alebo ...
Veľká kniha o varení obsahuje: - Základné postupy krok za krokom - Všetko, čo potrebujete pre dobrú domácu kuchyňu - Množstvo najobľúbenejších receptov - Informácie, čo možno pripraviť vopred - Čo s čím servírovať - Čo urobiť s nedojedenými zvyškami - Stovky fotografií lákavých jedál - Detailné pracovné ...
Slovegán 2 je pokračovaním prvej slovenskej vegánskej kuchárky s názvom Slovegán. Podobne ako prvá časť, aj táto obsahuje 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. V šiestich kapitolách tak krásne dopĺňa a rozširuje zbierku veganizovaných receptov o ďalšie skvosty našej milovanej ...
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín. Recepty sú rozdelené do šiestich hlavných kategórií: drobnosti, ...
In The Whole Fish Cookbook, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything we thought we knew about the subject and invites readers to see fish for what it ...
Kniha – 320 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Myslíte, že nejde skloubit zdravou výživu a jedinečný kulinářský zážitek? S naší novou knihou Vaříme pro zdravé srdce už nemusíte dělat kompromisy - nabízí vám více než 240 neotřelých receptů. které vám okamžitě zachutnají a zároveň neohrozí váš krevní ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Kuracie mäso má mnoho predností: je lacné, vysoko výživné a úžasne univerzálna, hodí sa k pečenie varenie, dusenie aj vyprážanie. V tejto knihe nájdete veľké množstvo receptov na zložitejšie aj jednoduché pokrmy, z ktorých si vyberie úplne každý. Môžete ...
Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, ...
Cena:27.85€ | Autor:Eldridge, Lisa | Rok vydania:2015 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781419717963 | Vydavateľ:Harry N. Abrams
''Kricket''s food is Indian-inspired, but tailored to the tastes of the modern London gastronaut. Modern, fun, meaty cooking with a South Asian accent - I loved it.'' - Keith Miller, Telegraph In Kricket, Will Bowlby shares over 80 mouth-watering recipes, combining the essential spicing of Indian food ...
Druh sortimentu : Kniha, The Chinese Wine Renaissance,, Rok vydania : 2019,.