Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky - časť Reklamačný poriadok)! The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic ...
If saffron was the most precious culinary item of the Middle Ages, then the truffle is that of the 21st century. Gourmets let the unique aroma of the truffle cost up to € 1.200 per kilogram. In his new book, star chef Patrik Jaros takes you on a treasure hunt and initiates you into the preparation of ...
Kniha od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka.Táto kniha bude vašim sprievodcom v poznávaní potravín. Jedlo sro od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka je veľkou obrazovou knihou o vzniku a príprave potravín, ktorá zároveň využíva najmodernejšiu technológiu. Pokiaľ si stiahnete do svojho ...
2010. V roli sefkucharek se predstavuji popularni rozhlasove a televizni moderatorky a hlasatelky Stanislava Lekesova, Viola Ottova, Jaroslava Panyrkova, Daniela Pavlikova, Hana Svejnohova a Milena Vostrakova. Vypraveji kulinarske pribehy a pritom prozraz
Originally written by multi-award winning wine writer Tom Stevenson, this luxurious fourth edition has been fully updated and once again significantly extended….