Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Co se skrývá pod pokličkou (Lída Pěničková; Jiřina Bohdalová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Všetko o grilovaní mäsa, rýb, vegetariánskych jedál, marinovaných potravín a ostatných potravín na grilovanie nájdete v knihe Barbecue ľahko a rýchlo.
Poučenie pre chorých, zoznam zakázaných a odporúčaných potravín a recepty na prípravu hlavných jedál, polievok, sladkých jedál a šalátov. Český text
"Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera." Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť ...
Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problémuProč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme o děti starat z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím? Možná budete překvapeni, ...
2014. Ajurveda neboli "nauka o zivote" je oznacovana za matku vsech lecebnych systemu. Vyvera z hlubokeho poznani, ze lidska bytost je nedelitelny a vzajemne propojeny komplex tela, ducha, mysli a zivotniho stylu. Nezameruje se na symptomy onemocneni, ale
An intimate deep dive into Japan''s diversely rich food landscape with 120 recipes from 7 compelling Japanese chefs and 24 stories of food artisans through the eyes of award-winning author Nancy Singleton Hachisu. In Food Artisans of Japan, Nancy Singleton Hachisu introduces us to the chefs and artisans ...
Kniha - autorka Petra Lamschová; Kristýna Kalinová, 248 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Veľký diétny plán III poslúžia ako inšpirácia aj ako jednoduchý návod na to, ako sa začať stravovať zdravo. Neobsahuje totiž iba 10 jedálničkov na rôzne témy, ale aj 10 zaujímavých článkov a veľký nákupný zoznam ...
Long-time friends Leah and Daisy set up raw superfood confectionery company The Hardihood in early 2015 to prove that eating healthy desserts does not mean compromising taste or beauty. Their range of handcrafted desserts comprise all-natural ingredients and are completely free from refined sugar, gluten, ...
Vegetables have never been more popular, with the interest in natural, plant-based food at an all-time high. Meanwhile, the appetite for home baking shows no signs of abating. Food writer Kate Hackworthy has found a delicious way to combine the two, with this book of scrumptious cakes and desserts packed ...
Vegan on the Go will rescue your lunchbox and inject some vegan flavour back into your lunchtime, with delicious, nutritious food that you can take anywhere. With a focus on easy and affordable lunches, Vegan on the Go packs over 100 vegan recipes into its pages, with ideas for snacks, soups, salads, ...
Creative handcrafted spirits: This book presents an inspiring overview of the best distilleries around the world. Gin from Berlin, whiskey from New York\''s oldest distillery, herbal liqueurs from the Chiemgau foothills: Out of the Jar features a wide array of spirits from small manufacturers and private ...
Why French women of a certain age are the consummate hostesses, homemakers, and style icons--and how you can be, too. Frenchwomen--particularly those 40 and over--are role models for stylish and gracious living, what the French call l''art de vivre. American-born fashion journalist Tish Jett, who has ...
Vydavatel: Ryland Peters & Small Počet strán: 160 Rozmery: 23.6 x 19 x 2.3 cm ISBN: 9781849755986 Väzba: pevná väzba (Hardcover)
Knihu Šéf na grilu 3 - DVD (Zdeněk Pohlreich) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Whether you love prosecco, cava, cremant or champagne, the UK''s love for all drinks sparkling and fizzy shows no sign of abating! Sparkling wine sales have increased by 76% in the last 5 years, and whatever your tipple, a delicious glass of fizz is no longer restricted to special anniversaries or occasions ...
''It is impossible to read this book without wanting to scuttle off into the kitchen.'' Nigella Lawson The benefits of sourdough are well known - the slow ferment….
Published in 1994 to worldwide acclaim, the first edition of Jancis Robinson''s seminal volume immediately attained legendary status, winning every major wine book award including the Glenfiddich and Julia Child/IACP awards, as well as writer and woman of the year accolades for its editor on both sides ...