Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka.Táto kniha bude vašim sprievodcom v poznávaní potravín. Jedlo sro od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka je veľkou obrazovou knihou o vzniku a príprave potravín, ktorá zároveň využíva najmodernejšiu technológiu. Pokiaľ si stiahnete do svojho ...
2010. V roli sefkucharek se predstavuji popularni rozhlasove a televizni moderatorky a hlasatelky Stanislava Lekesova, Viola Ottova, Jaroslava Panyrkova, Daniela Pavlikova, Hana Svejnohova a Milena Vostrakova. Vypraveji kulinarske pribehy a pritom prozraz
Originally written by multi-award winning wine writer Tom Stevenson, this luxurious fourth edition has been fully updated and once again significantly extended….