Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Twelve bread ''lessons'' from the classic country loaf, to the fundamentals of bread baking: sourdough, slashing, rising, freeform loaves. Forty additional recipes explore other varieties of bread (seeded, whole grain, pizzas, pocketbreads) and baking projects (coffee cake, cookies).
Každý z nás potrebuje z času na čas vypnúť a osladiť si život. Najväčšia zbierka receptov v jednom zväzku vám ponúka 1001 nápadov na prípravu chutných múčnikov ale aj zmrzliny či nepečených dezertov. Všetky boli vyskúšané autormi knihy a ich postupné pokyny a užitočné rady vás dovedú k lahodným výsledkom.. ...
Otevřené zpovědi skutečných mužů a žen, kteří podlehli vášni a nevěře. Jejich pikantní příběhy vás zavedou do hotelových pokojů, pronajatých bytů či přímořských letovisek, kde dali průchod svým tajným sexuálním fantaziím. S milenkou či milencem zažívají dosud nepoznané vzrušení, oslepující touhu a pocit ...
Báječné dorty! Naučíte se, jak používat modelovací hmotu, jako je marcipán, fondán, máslová poleva, temperovaná čokoláda a bílková poleva. Můžete si vyzkoušet více než 100 technik zdobení popsaných krok za krokem a doplněných tipy profesionálů, aby každá byla stoprocentně spolehlivá. Lahodné recepty ...
Kniha - Tuan & Lan, 200 strán, český, pevný bez lesklého krytu.Tešte sa na porciu zaujímavých receptov a pútavých príbehovZdeněk Pohlreich vydáva vo svojom nakladateľstvo Sevruga prvý neautorskou kuchárku manželov Tuana a Lan, ktorí v Čechách úspešne prevádzkujú pravá vietnamská bistra. "Veľmi rád čítam ...
Kniha - autor Roman Vaněk, 176 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Autor bestsellerů Roman Vaněk přichází s kuchařskou knihou jednoduchých receptů pro všední denRenomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem "SNADNO & RYCHLE". ...
Pečení pro potěšení je kniha sladkých moučníků, která v osmi různých kapitolách přináší nové recepty známé a zavedené autorky. Kniha je doplněna inspirativními fotografiemi každého moučníku. U některých receptů čtenář také najde postupové obrázky, jak pokrm připravit. Kniha nabízí jednoduché a nekomplikované ...
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití ...
Svět whisky - 2.vydání - Charles Maclean, Vydavateľ: Esence, Väzba: Knihy viazané, Rok vydania:2017.
Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy. Pravidelne ...
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky! Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najlahodnejšie. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, ...
Zachráňte svoju pečeň a ona zachráni vás Odpovede na príčiny vzniku ekzému, psoriázy, cukrovky, streptokokových ochorení, akné, dny, nadúvania, žlčníkových kameňov, únavy nadobličiek, únav, stukovatenej pečene, problémov s hmotnosťou, syndrómu bakteriálneho prerastania čreva a autoimunitných ochorení. ...
Cena:29.22€ | Autor:Ottolenghi, Yotam | Rok vydania:2014 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9780091957155 | Vydavateľ:Ebury Press
Alternative Christmas dinners - goose, beef, pork and a vegetarian feast Joy to the world - Christmas baking and sweet treats All wrapped up - mouthwatering gift ideas for a personal touch Christmas b
10 of the best chefs of today reveal who the 100 chefs of tomorrow will be.. Provides unique insights into the incredible variety of culinary talent working today in places as diverse as Paris, Copenhagen, Kyoto, New Orleans, Bilbao, and Beijing.. Includes menus and recipes from each emerging chef, all ...