Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
POPIS Veľká kuchárka Čech a Moravy obsahuje 431 receptov, ktoré sú rozdelené do 23 kapitol a sú doplnené 762 fotografiami. Roman Vaněk je autorom gastronomických bestsellerov a zakladateľom Pražského kulinárskeho inštitútu. V tejto knihe je prvý krát uvedená aj jeho manželka ako spoluautorka, ktorá spolupracovala ...
Sometimes all you want is the best. This spectacular volume gives you just that, with more than 115 top-rated recipes, crystal-clear instructions, and tips and tricks from Weber - everything you need to make your home the most popular place on the block. Weber experts and fans have carefully selected ...
V knihe Vám prinášame 100 inšpirácií na rôzne domáce pochutiny, marinády, zmrzlinu, omáčky, prílohy, sirupy, nápoje na posilnenie imunity, dressingy, džemy, či dokonca sushi recepty a jedlá s nádychom exotiky, ktoré si dokážu pripraviť aj začiatočníci. Všetko je pripravené z dnes už bežne dostupných ...
Full of favourite recipes from Le Pain Quotidien kitchens, this book is a little slice of our daily bread that you can enjoy at home!Le Pain Quotidien Cookbook&…
After The Big Apple in Must Eat NYC, ISBN 9789401419147, Luc Hoornaert now leads us to the culinary hotspots in the New York of Europe: London. Restaurant guides exist in different shapes and sizes, but this is the first series of guides to focus on the "must eat", the speciality, of a restaurant. As ...
Home Made and Home Made Winter blew away readers with their stunning packages, delicious recipes, beautiful photos, step by step instruction and hand drawn artwork throughout. Now, in Home Made Summer, Yvette takes her same signature approach and presents her absolute favourite recipes for the Spring ...
Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les. Zároveň má potenciál prelomiť vo verejnosti rozšírenú predstavu, že jediným pokrmom z diviny je ...
Domácí recepty z farmy Připraveno s láskou Cosima Bellersen Quirini Jak si připravit z vlastních surovin domácí salám, sýr či upéct chleba nebo zpracovat úrodu ovoce a zeleniny? Provozujete agroturistiku a chcete nabídnout něco nového pro své klienty? V této publikaci naleznete spoustu receptů a netradičních ...
''A love letter to Bombay told through food and stories, including their legendary black daal'' Yotam Ottolenghi At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby and Lamb Raan, along with ...
The all-new, completely revised third appearance of the global restaurant guidebook that has sold more than 200,000 copies Forget the restaurant guides with entries chosen by a panel of ''experts''. This 1,184-page guide is by the real specialists, featuring over 7,000 recommendations for more than 4,500 ...
Odborná garantka show Pečie celé Slovensko a víťaz prvej série upiekli svoju prvú knihu Naše obľúbené. Natacha a Miňo v nej ponúkajú viac ako 50 receptov v 5 kapitolách. Kniha obsahuje obľúbené tradičné klasiky, medzi ktoré patrí nielen ťahaná štrúdľa, frgály, či legendárne Miňove pagáče, ale i kapitolu ...