Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Táto úžasná kniha vám predstaví všetky spôsoby využitia viac ako 50 druhov zeleniny – od artičoku až po okrúhlice.
Heston has recently been signed up by Channel 4 to promote a series of§TV programmes as part of a 2 year deal, which will ensure his profile will continue to rise dramatically.§Waitrose has signed up Heston and Delia Smith for a nationide publicity campaign, with their own branded products and advertising ...
2010. Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelne patri do zdrave mezinarodni kuchyne. V teto rozsahle encyklopedicke prirucce najdete dulezite informace o cele rade nejruznejsich druhu ovoce a zeleniny: o jejich rozsireni, zpusobu pestovani, vyuziti v kuchyni a
Cena:39.99€ | Autor:Wolfert, Paula | Rok vydania:2012 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781408827468 | Vydavateľ:Bloomsbury
Cena:43.32€ | Autor:Nilsson, Magnus | Rok vydania:2012 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9780714864709 | Vydavateľ:Phaidon
Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône, umožní vám jednoducho spoznať provensálske jedlo z ...
Presents lessons, secrets, tips and tricks - as well as personal anecdotes - that accompany recipes for such classics as fried chicken, beef Stroganoff, roasted spring leg of lamb, hamburger, the crispiest fried fish, chicken soup with dumplings, potato hash with bacon and melted onions, and grilled ...
Cena:55€ | Autor:Keller, Thomas | Rok vydania:1999 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781579651268 | Vydavateľ:Workman Publishing
Druh sortimentu : Kniha, Larousse Patisserie and Baking,, Rok vydania : 2020,.
"The most useful single volume on wine ever published. If I owned only one wine book, it would be this one." - Andrew Jefford, DecanterFew wine book….
2010. Kucharka prinasi vice nez tri stovky skvelych receptu pro kazdou prilezitost - od predkrmu, polevek a salatu az po lahodna jidla z morskych plodu, kureciho ci jineho masa nebo lakave dezerty - na jejichz pripravu budete potrebovat pouze pet hlavnich
V další knize z populární série 1001 se seznámíme s lahůdkami z celého světa a dozvíme se o jejich původu i o tom, kde a jak si na nich nejlépe pochutnat. Kniha je systematicky rozčleněna do jednotlivých kategorií od masa a masných výrobků přes ovoce a zeleninu až k mléčným výrobkům, sladkostem a koření, ...