Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally. Chef Philip Khoury has delved deep into patisserie in an attempt to make desserts that are ‘cleaner’, and that present finer flavors and textures. In A New Way to Bake, Philip ...
There are hundreds of myths and misunderstandings about food today. Whether you're wondering if certain foods are good or bad for you, or just looking for a few interesting facts about cooking, this b
Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us,…
Real French home cooking with all the recipes from Rick''s new BBC Two series. Over fifty years ago Rick Stein first set foot in France. Now, he returns to the f….
On the 10th anniversary of its first publication, a new edition of this bestselling collection of quick, wholesome, easy-to-make Italian dishes for kids to prep….
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary ...
Druh sortimentu : Kniha, Brain Food, Autoři : Lisa Mosconi, Rok vydania : 2019,.
In The Whole Fish Cookbook, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything we thought we knew about the subject and invites readers to see fish for what it ...
"Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov , ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností ...
Detoxing your body while boosting your natural energy has never been more delicious! This book by smoothie expert Eliq Maranik is packed with many healthy recip…
Cena:22.43€ | Autor:Stephenson, Tristan | Rok vydania:2015 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781849755634 | Vydavateľ:Ryland, Peters & Small