Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, ...
Druh sortimentu : Kniha, Green Kitchen At Home, Autoři : David Frenkiel, Rok vydania : 2019,.
Nigel Slater's inspirational guide to home cooking. `I want you to take in the spirit of the recipes and to deviate according to your ingredients and your feelings. I urge you to break the rules. I
Stewart, Tabori & Chang Inc: Food prices are soaring and the domestic arts are staging a full comeback. With attendance in...
Nigel Slater''s classic guide to comfort food ''Real food means big-flavoured, unpretentious cooking. Good ingredients made into something worth eating. Just nice, uncomplicated food.'' Based on Nigel Slater''s absolute favourite food, whether it be The Stickiest Ever Chicken Wings or Baked Goat''s Cheese ...
In Happy Food, Bettina Campolucci Bordi shares a collection of easy and delicious plant-based recipes that anyone can incorporate into their busy life. Whether….
The only book you'll need to put amazing, surprisingly healthy meals on the table every weeknight (and lunch the next day) by bestselling cookbook author, Gwyneth Paltrow
Pokiaľ vyhľadávate netradičné recepty, chute a vône a baví vás zbierať pestrofarebné kvety, potom Kvetinová kuchárka vám určite urobí radosť. Nie je to totiž len tak hocijaká kuchárka. Je to Kvetinová kuchárka, v ktorej autorka Jana Vlková spája jej dve vášne: zbieranie kvetov a bylín a varenie. Vďaka ...
100 all-new plant-based recipes - by bestselling author Deliciously Ella. Immerse yourself in the hustle and bustle of Deliciously Ella's world as Ella continues to bring simple, wholesome food to the masses. Now with a thriving cafe-deli in London, Ella's latest book features the most popular dishes ...
Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne.Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás ...
Druh sortimentu : Kniha, The Modern Vegetarian,, Rok vydania : 2017,.
''Excellent'' - Susy Atkins, the Telegraph For everyone and anyone who wants to understand more about gin, this is the definitive guide - covering the best gins the world has to offer, history and production methods, and the countries that have helped make gin a global success story. Never has there ...