Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Vegan Finger Foods features more than 100 recipes for appetizers, small plates/entrees, snacks and treats that don''''t require a fork or any other utensil-other than your fingers. Finger foods are fun eats that span all cuisines. Sometimes called "tapa s" or "small plates," these recipes are perfect ...
Kniha – autor Nicole Justová, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Lahodné koláče, piškoty či perníky, vůně rozpouštějící se čokolády a koření – to vše vykouzlí v každé domácnosti neopakovatelnou atmosféru. Pečení je požitek pro všechny smysly. Může však něco podobného zažít i ten, kdo se stravuje ...
200 receptů na lahodné, zdravé, stoprocentně přírodní pochoutky - pohonné hmoty pro váš aktivní životní styl 100% přírodní suroviny * smoothies * zdravé snídaně * dipy a polevy * energetické tyčinky a kuličky * domácí jogurty * neškodné sladkosti * recepty nejen pro vegetariány a vegany Objevte chutné ...
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití ...
The Complete Asian Cookbook series is based on Charmaine Solomon's groundbreaking work into the diverse, amazing cuisines across many nations. For the first tim…
Foodies and designers alike will fall instantly in love with these gorgeous and unique sweet and savory rainbow-colored tarts by blogger and designer Emilie Guelpa. Cook your way through the rainbow using fruit, vegetables, candy, and other ingredients to create a perfect—and delicious—swatch of color. ...
Vegetarian for a New Generation celebrates vegetarian dishes loaded with farm stand goodness. Liana Krisoff draws on food traditions from around the world, offering new and much-simplified takes on classics like ratatouille and South Indian pepper water and delving into lesser-known dishes like torta ...
Queer Eye sensation and passionate cook Antoni Porowski inspires both newbies and knowledgeable cooks to get back into the kitchen. Antoni Porowski, the food and wine guru on Netflix hit show Queer Eye, invites you to cook delicious dishes in his gorgeous first cookbook, Antoni in the Kitchen. With appealing ...
Cena:22.43€ | Autor:Stephenson, Tristan | Rok vydania:2015 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781849755634 | Vydavateľ:Ryland, Peters & Small
The creators of the New York Times bestselling cookbook series Thug Kitchen are back to deliver you the sorta gentle, but always hilarious shove you need to take the leap into healthy eating. Thug Kitchen 101 includes more than 100 easy and accessible recipes to give you a solid start toward a better ...
Now with a fresh new cover, Feel Good Food is an inspiring and heartfelt cookbook for anyone who loves to make and eat real food. This simple introduction to cooking with wholefoods shows you how to use a range of alternative ingredients, as well as fresh produce, to create healthy, delicious and balanced ...
Oproti prekladovým kuchárskym knihám je táto kuchárska čítanka iná ako tie ostatné. Kuchárke tretieho tisícročia totižto prináležia i moderné technológie prípravy jedla, a to v tlakových hrncoch či mikrovlnných rúrach. Autori chceli oprášiť a upraviť zaručene overené jedlá s prihliadnutím na najmodernejšie ...
Knihu Italské sýry (Claudia Moriondo, Eli Mornadi) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kuchárka "BioAbecedář Hanky Zemanovej" ponúka okrem iného odpovede na nasledujúce otázky: aký je rozdiel medzi celozrnným a viaczŕnnym pečivom? prečo je biokura drahšie? A je naozaj aj lepšie? aké sladkosti sú pre deti najvhodnejšie? ako rozpoznať a nakúpiť najkvalitnejšie mlieko, mäso? jesť, či nejesť ...
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; ...