Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Neodolateľné minikoláčiky na oslavy, drobné zákusky vhodné aj ako darčeky, bleskovo hotové dezerty – sladké pochúťky, ktoré potešia všetky maškrtné jazýčky. Pripravte si malé, dokonale tvarované sladkosti podľa našich receptov na cupcaky, minikoláčiky, makrónky či guľky na paličke. Podrobné návody vám ...
Odhaľte silu zŕn vďaka 150 receptom na svieže a originálne jedlá. Všestranne použiteľné zrná sa ako potrava využívali už pred tisíckami rokov. Dnes ich objavujeme znovu ako malé klenoty s výnimočnou nutričnou hodnotu, bohaté na bielkoviny a vitamíny. V knihe Zrno v hlavnej úlohe nájdete všetko, čo potrebujete ...
2010. Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelne patri do zdrave mezinarodni kuchyne. V teto rozsahle encyklopedicke prirucce najdete dulezite informace o cele rade nejruznejsich druhu ovoce a zeleniny: o jejich rozsireni, zpusobu pestovani, vyuziti v kuchyni a
V kuchárskej knihe H.E.L.A., ktorej autorkou je Helenka Lhotová, nájdete okrem osvedčených receptov ľahko pripraviteľných a chutných jedál aj životný príbeh autorky, súčasťou ktorého je aj opis toho, ako sa jej podarilo schudnúť takmer 60 kg.Recepty sú doplnené lákavými fotografiami jedál ako aj osobnými ...
Sotva sa medzi nami nájde žena, ktorá by bola vždy spokojná so svojím výzorom a s váhou. Príčina nadváhy spravidla tkvie v nespracovaných emóciách, ktoré nás pobádajú prijímať potravu bez pocitu hladu. Tak čo robiť?Naša túžba schudnúť je veľmi dobre známa psychologičke a psychoterapeutke Svetlane Bronnikovovej. ...
Aj vy si často a radi zaspomínate na fantastické, ba priam rozprávkové koláčiky, bábovky, zákusky či iné dobroty, ktoré kedysi dávno robievala vaša babička? Pamätáte si ešte, ako neodolateľne rozvoniavali v jej domácnosti počas pravidelných nedeľných návštev? Oživiť si tieto krásne spomienky môžete teraz ...
Kniha - autor Christina Mouratoglou; Adrien Carré, 288 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Christina Mouratoglou a Adrien Carré milují řecké jídlo, a proto si v červnu 2012 otevřeli v londýnském Notting Hillu restauraci MAZI. Kladou důraz na to, aby se lidé mohli sejít, bavit se a podělit se o jídlo ...
Kniha od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka.Táto kniha bude vašim sprievodcom v poznávaní potravín. Jedlo sro od autora kuchárskych bestsellerov Romana Vaňka je veľkou obrazovou knihou o vzniku a príprave potravín, ktorá zároveň využíva najmodernejšiu technológiu. Pokiaľ si stiahnete do svojho ...
Vianočná kuchárska kniha obsahuje 15 kompletných menu - spolu 60 receptov - je pomôckou pre každého, kto sa zaoberá otázkou, čím ohúriť členov svojej rodiny pri príležitosti najkrajších sviatkov v roku. V tejto pestrej zbierke si popri chodoch tradičnej a bežnej kuchyne našli miesto aj netradičné, ale ...
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití ...
The definitive, home cooking recipe collection from one of the most respected and beloved culinary cultures. Japan: The Cookbook has more than 400 sumptuous recipes by acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. The iconic and regional traditions of Japan are organized by course and contain insightful ...
Druh sortimentu : Kniha, Nigellissima. Instant Italian Inspiration,, Rok vydania : 2015,.
Britain’s million-copy bestselling, hugely popular bakery is back with over 100 new tried-and-triple-tested recipes that celebrate home baking. This stunning ne…
"This book is full of real charm, personality, love and garlic. The best Indian food is cooked (and eaten) at home". (Yotam Ottolenghi). Real Indian food is fresh, simple and packed with flavour and in this book, Meera Sodha introduces Britain to the food she grew up eating here every day. Unlike the ...
A collection of stories and 100 sweet and savory French-inspired recipes from popular food blogger David Lebovitz, reflecting the way Parisians eat today and featuring lush photography taken around Paris and in David''s Parisian kitchen. It''s been ten years since David Lebovitz packed up his most treasured ...