Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - autorka Magdalena Wagnerová; Zdeněk Netopil, 188 strán, český, pevný bez lesklého krytu Alegorické rozprávkové podobenstvo o podarenej-nepodarené rybe, ktorá má problém udržať smer, s plávaním je trochu na Škorpiónovi, a tak radšej chodia po dne, pretože má nohy. Lenže aj keď sa niekto narodí ...
POPIS.Autorky Kateřina Winterová a Linda Rybová vám ukážu, ako variť zdravo, ale zároveň jesť chutne, bez zbytočnej chémie, skrátka tak, ako sa to robieval kedysi. Podľa návodov z herbára si zvládnete jednoducho vyrobiť liečivé a imunitu posilňujúce prípravky aj prírodnú kozmetiku. Prepojenie zdravého ...
Mäso zveriny, voľne žijúcej, je veľmi chutné a nutrične veľmi hodnotné. Malo by častejšie obohacovať náš jedálny lístok, predovšetkým pre vysoký obsah hodnotných bielkovín, vyšší obsah vitamínov skupiny B oproti výsekovým druhom mäsa a hlavne pre relatívne nízky obsah tuku. Ak sme priaznivcami zdravej ...
Táto netradičná kuchárska kniha o varení ponúka v šikovnom malom formáte vyše 600 skvelých receptov na každú príležitosť. Väčšina z nich pochádza zo zdravej stredomorskej kuchyne – talianskej, francúzskej, španielskej a gréckej – ale sú tu aj najtypickejšie recepty iných národov.Recepty sú prakticky ...
Kniha – autor Pavla Momčilová, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně ...
2010. Jak si osladit prijemne svatecni chvile, aniz by bylo nutno si na pripravu vybrane sladkosti rezervovat dovolenou, to poradi v moderne sestavene kucharske prirucce renomovana autorka J. Mandzukova. Obsahuje na 150 receptu nejruznejsich moucniku a mn
2010. V titulu Celozrnne vanocni pecivo naleznete spoustu lakavych receptu na vanocni cukrovi, vanocky, stoly, kolacky a dalsi dobroty. Vse dle zasad zdrave vyzivy. < br/>
Kniha - Milan Badal, 132 strán, český, pevný bez krytu matraca Celofarebná publikácie s receptami, rozpísané podľa ročných období. Už sám podtitul knihy Labužnícke putovanie po Čechách a Morave prezrádza autorovo zaujatie kulinářstvím. Tentokrát sa vydáva po vlasti, aby zmapoval krajové lahôdky, ako ...
![CDATA[Priestrann #225; aktovka do ktorej sa zmest #237; všetko potrebn #233; od pera až po športov #233; potreby5-dielny set obsahuje: aktovku. pln #253; peračn #237;k. puzdro na per #225;. vrecko na #250;bor alebo prezuvky a vymeniteľn #233; 3D obr #225;zky Magic Mags- Aktovka:- odľahčen #225; aktovka. ...
Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás ...
Ovocné, krémové, zbožňované. Také sú zmrzlinové poháre v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Máte radi zmrzlinu? Pripravte si svoj obľúbený druh sami! V tejto knihe nájdete viac ako 100 chutných, úplne jednoduchých receptov. Či už ide o krémovú, mliečnu, smotanovú alebo ovocnú zmrzlinu, ...
Knihu Babicovy fotbalové dobroty (Jiří Babica) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
1977. < p> Prvni kniha Apetitu s vuni cerstve upecenych kolacu< /p> < p> Prvni z rady kucharek z Edice Apetit vam nabidne sto proverenych receptu na skvele kolace. S nasi kucharkou si budete peceni uzivat! Ovocny, cokoladovy, nebo orechovy? Na sve si pr
Knihu Polévky - kuchařka z edice Apetit - brož. (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Nepostradatelná knížka pro všechny, kdo vyrážejí na výlet či trek a nespokojí se s instantními polévkami nebo konzervami. Přináší chutné, rychlé, lehké a výživné recepty na všechny druhy výšlapů, shrnuje, jak jídlo nejlépe zabalit, naplánovat jídelníček, případně jaké přirozeně léčivé potraviny s sebou ...
V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které splňují všechna tato kritéria! První vlaštovka nové ediční řady ...
2015. Do našej najnovšej kuchárskej knihy sme vybrali predjedlá, hlavné jedlá, zákusky a dezerty z tradičných receptúr našich starých mám, aby sa na stôl dostali výdatné, pravé domáce jedlá. < br/>
Druh sortimentu : Kniha, Low Carb, Autoři : Nico Stanitzok, Rok vydania : 2019,.
Kniha - česky, Pevná bez přebalu lesklá Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020. V průvodci najdete přehled více než stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnocení inspektorů projektu ocenění jedním, dvěma či třemi zlatými lvy. ...
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a di…