Eta 009490000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Krájače

Zdravé varenie plné vitamínov Spiro vital je ďalším priekopníkom v zdravej výžive. Zeleninové špirály sú zdravou alternatívou príloh, akou sú napr. rezance a špagety. Vymeniť ich môžete aj za ryžu alebo zemiaky. Výborné sú pre prípravu šalátov alebo tiež ako zeleninové rezance do polievky. Skrátka, hodia ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Krájače

Popis

Zdravé varenie plné vitamínov

Spiro vital je ďalším priekopníkom v zdravej výžive. Zeleninové špirály sú zdravou alternatívou príloh, akou sú napr. rezance a špagety. Vymeniť ich môžete aj za ryžu alebo zemiaky. Výborné sú pre prípravu šalátov alebo tiež ako zeleninové rezance do polievky. Skrátka, hodia sa pre akékoľvek menu, či už redukčné, vegetariánske, RAW, paleo menu alebo iba ako príloha pre spestrenie vášho jedálnička.



Jedzte pohľadom a chuťou

Nielen že zmena tvaru pozdvihne vaše pokrmy na vyššiu úroveň po ich vzhľadovej stránke, ale predovšetkým ovplyvní aj ich chuť. Vašu obľúbenú aj neobľúbenú zeleninu tak objavíte v úplne novom svetle. Budete nadšení!

Máte deti, ktoré zeleninu nemajú príliš v láske? Ukážte im hravú formu tejto dobroty a uvidíte, že aj oni si ju zamilujú.



Hravé krivky zdravého životného štýlu

ETA Spiro vital (ETA 0094 90000) s výkonom 80 W vykúzli z vášho ovocia a zeleniny špirály plné vitamínov rôzneho tvaru a hrúbky a to s pomocou 3 nástavcov s kvalitnými nerezovými nožmi. Prvý nástavec vytvorí úzke špirály o veľkosti 5 x 2,5mm, druhý nástavec špirály široké 9 x 2,5mm a s tretím nástavcom vytvoríte guľaté špirály o priemere 2 mm. Nože sa veľmi jednoducho vymieňajú a udržujú. Jednotlivé časti je možné tiež umyť v umývačke riadu. Za málo práce si tak vychutnáte hromadu skvelej vitamínovej odmeny.



Súčasťou je aj nádoba na hotové špirály o objeme 0,5 l. Je dostatočne veľká na to, aby sa tam zmestili aj špirály z väčších kusov ovocia a zeleniny. Rýchlo si ich vytvoríte napr. z cukety, dyne, repy, zemiakov, mrkvy, hrušky alebo jabĺk.



Okoreňte tak vaše zdravé dobroty špirálovým tvarom, pokvapkajte kvapkou tvorivosti a už si iba vychutnávajte ich skvelú chuť.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Krájače Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Krájače.

Reklama