BIO Oregano - Sonnentor, 18g Obsah: BIO Oregano - Sonnentor 1x 18g Charakeristika BIO Oregano - Sonnentor: BIO Oregano - organické sušené korenie s výraznou arómou, ktoré je základom talianskej a mexickej kuchyne BIO Oregano je lahodné korenie známe najmä z talianskej kuchyne, ktorej umenie by bez neho ...
Koriander - "čo majú perník a curry spoločného" Niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nestotožnia. Napriek tomu predtým, než sa človek stane alebo nestane fanúšikom, mal by bezpodmienečne ochutnať jeho semienka (botanicky správne: plody) a lístky, lebo tie sa na podnebí rozvíjajú úplne rozdielne. ...
Sypký koreniace prípravok je ľahko pálivý, je vhodný do guláša, na steaky, pečienku, pizzu, cestoviny i do šalátu.
Sypký koreniace prípravok je vhodný na klasický skladaný gyros aj iné pečená mäsa, do najrôznejších mletých zmesí na kebab a pod., Na zapečenú zeleninu.
Korenie od známeho kuchára Petra Stupka obsahuje len 15% soli, nie sú do neho pridávané žiadne Éčka, ochucovadlá a neprirodzené prvky.
Petr Stupka Koření Bylinkové máslo 60g Korenie bylinkové maslo. Zmes na ochutené maslá, do marinád, dresingov i nátierok. Zloženie: cesnak sušený, pažítka, soľ morská max 15%, korenie biele, cibuľa sušená, petržlen list, sušené byliny.
Sypký koreniace prípravok je vhodný na jemné dochutenie mäsa i zeleniny, do šalátov, dipov, nátierok.
BIO Cesnak sušený granulovaný - Sonnentor, 40g Obsah: BIO Cesnak sušený granulovaný - Sonnentor 1x 40g Charakteristika BIO Cesnak sušený granulovaný - Sonnentor: BIO Cesnak sušený granulovaný - korenie intenzívnej a výraznej chuti, ktoré sa hodí do omáčok, cestovín a ďalších jedál BIO Cesnak sušený granulovaný ...
Zemitú-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláčmi. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež babičkinej marhuľové knedle sú so škoricou neodolateľné. ...
Kurkume sa vďaka žltej farbe často hovorí aj indický šafran a možno ju používať ako samostatné korenie, alebo do rôznych koreniacich zmesí, pričom u nás ju poznáme hlavne v kari.
Klinček - "korenie do kompótu, vareného vína atď." Kompót, punč, varené víno a vianočné čaju si bez intenzívnej ovocno-ostrej, piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Napriek tomu existuje mnoho chutných kreácií s klinčekmi, ktoré u nás nie sú tak známe. Kto varí arabskou kuchyni, mal by mať klinček ...