Šťastný Nový rok

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 5 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Komédie Blu-ray

Show pred koncoročným odpočítavaním rozhodne patrí romantike. Mnohé páry sa tešia na mimoriadnu polnočnú pusu, iní sa práve v týchto magických chvíľach robia celoživotné rozhodnutia a ďalší sa možno rozhodnú dať šancu niekomu, kto by mohol byť ´ten pravý´. Emočný dosah tohto sviatku má však väčší presah. ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Komédie Blu-ray

Popis

Show pred koncoročným odpočítavaním rozhodne patrí romantike. Mnohé páry sa tešia na mimoriadnu polnočnú pusu, iní sa práve v týchto magických chvíľach robia celoživotné rozhodnutia a ďalší sa možno rozhodnú dať šancu niekomu, kto by mohol byť ´ten pravý´. Emočný dosah tohto sviatku má však väčší presah. Silvester neslúži láske len v miliarde nádherných a niekedy šialených stavov, ale pozerá sa aj na jej ostatné formy: odpustenie, súcit, a každodenné zázraky, kedy ľudia otvárajú svoje srdcia inému uhlu pohľadu.
Film tieto myšlienky ukazuje prostredníctvom zdanlivo náhodne vybraných samostatných príbehov z obrovského množstva, ktoré sa dennodenne odohrávajú. Každý je samostatný, niektoré spolu súvisia, iné sa prelínajú.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Komédie Blu-ray, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Komédie Blu-ray.

Reklama