Peg-Pérego Ypsi Combo

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované kočíky

YPSI COMBO SET  YPSI PODVOZOK: - kompaktné rozmery - šírka len 51 cm - ľahké a rýchle skladanie - teleskopická rukoväť s ručne šitú eko-kožou - EASY DRIVE SYSTEM - 360 ° otočné kolesá s 12 guličkovými ložiskami - Pirouette aretácia kolies na podvozku - odpruženie zadných kolies - priestranný a rozšíriteľný ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované kočíky

Popis

YPSI COMBO SET  YPSI PODVOZOK: - kompaktné rozmery - šírka len 51 cm - ľahké a rýchle skladanie - teleskopická rukoväť s ručne šitú eko-kožou - EASY DRIVE SYSTEM - 360 ° otočné kolesá s 12 guličkovými ložiskami - Pirouette aretácia kolies na podvozku - odpruženie zadných kolies - priestranný a rozšíriteľný nákupný košík - vrátane adaptérov Primo Viaggio Links pre pripojenie detské autosedačky - rozložený podvozok: 51 x 99,5 x 102 cm - zložený podvozok: 51 x 83 x 38,5 cm - priemer predných / zadných kolies: 18/27 cm - váha podvozku: 7,3 kg  YPSI ŠPORTOVÁ NADSTAVBA: - použiteľná v pozícii po či proti smeru jazdy - možno zložiť spoločne s podvozkom - polohovateľná do 3 pozícií (sedenie, odpočinok, spánok) - výškovo nastaviteľná strieška podľa veľkosti dieťaťa - integrovaná opierka nôh - otváracie madlo pred dieťaťom v ručne šité eko-koži - váha športovej nadstavby: 2,9 kg  YPSI VANIČKA: - integrované madlo na nosenie v eko-koži - UPF 50+ slnečná strieška s tienidlom - panoramatické okno - vrátane praktického nánožníka na zips - vonkajšie rozmery vaničky: 43 x 66,5 x 84 cm - vnútorné rozmery vaničky: 31,5 x 22 x 75 cm - váha vanička: 4,4 kg  Primo Viaggio SL Víťaz testu (2013) v skupine 0+. Primo Viaggio SL je detská autosedačka s vstavanou opierkou hlavy, navrhnutú tak, aby znižovala silu pôsobiacu na hlavu a krk dieťaťa v prípade bočného nárazu. Vďaka 3bodovému bezpečnostnému pásu sa ľahko používa a anatomická vložka poskytuje väčšie pohodlie pre novorodencov. Nastaviteľná ochrana pri bočnom náraze: autosedačka rastie spolu s dieťaťom, pretože opierku hlavy a bezpečnostné pásy možno spoločne nastaviť do 5 rôznych pozícií. 3-bodový bezpečnostný pás s mäkkým čalúnením a anatomickú vložkou pre novorodencov. Veľká strieška s UPF 50+ UV ochranou je vybavená slučkou pre zavesenie hračky dieťaťa. Madlo na nosenie autosedačky je, rovnako ako slnečné strieška, polohovateľné. Pomocou systému G-Matic možno Primo Viaggio SL pripevniť na Belted Base, Isofix Base 0+ 1 K a na podvozky a kočíky Peg Perego. DVOJITÉ SCHVÁLENIE - 3 SPÔSOBY UPEVNENIA VO VOZIDLE: 1. Pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu vozidla. 2. Belted Base (predávaný samostatne). 3. Isofix Base 0+ 1 K (predávaný samostatne). Vlastnosti:

  • vstavaná opierka hlavy
  • 3-bodový bezpečnostný pás
  • anatomická vložka pre novorodencov
  • nastaviteľná ochrana pri bočnom 
  • nastaviteľná strieška a rukoväť
  • obľúbenú hračku dieťaťa možno zavesiť na striešku
  • UV ochrana (UPF 50+)
  • možnosť priameho pripojenia na podvozky Peg Perego
Rozmery: 43 x 65 x 60 cm Váha: 3,8 kg Príslušenstvo na dokúpenie:
  • pásová bázy (Belted Base)
  • ISOFIX báza 0 + 1 K
  • vložka CLIMA
  BORSA Do originálnej závesnej tašky na kočíky Peg Perego môžete vložiť všetko, čo potrebujete k prebalení vášho dieťaťa, plus veľa ďalších vecí. Taška je vybavená praktickou prebaľovacou podložkou, ktorú možno kdekoľvek rozložiť. Vonkajšie vrecko na zips je perfektný pre hračky, detské obrúsky alebo váš telefón. Peg Pérego tašky sú vyrobené z odolných látok v štýlových farbách, vďaka ktorým ich môžete, v kombinácii s dodávaným ramenným pásom, používať tiež bez kočíka. Na kočík sa zavesí pomocou 2 karabín. Nosnosť tašky je max. 1 kg. vlastnosti: - možnosť zavesenia na kočík - vrátane ramenného pásu - prebaľovacia podložka a vonkajšie vrecko na zips  .

Reklama

Reklama