Hotpoint-Ariston EBM 18210

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované chladničky

Úsporná kombinovaná chladnička s mrazničkou HotpointKvalita overená dlhoročnou tradíciou – to je voľne stojaca kombinovaná chladnička s mrazničkou HOTPOINT ARISTON EBM 18210. Ponúkame vám kvalitný, výkonný a zároveň úsporný model modernej, štýlovej chladničky s mrazničkou s energetickým štítkom A+. Ak ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované chladničky

Popis

  • Úsporná kombinovaná chladnička s mrazničkou Hotpoint
  • Kvalita overená dlhoročnou tradíciou – to je voľne stojaca kombinovaná chladnička s mrazničkou HOTPOINT ARISTON EBM 18210. Ponúkame vám kvalitný, výkonný a zároveň úsporný model modernej, štýlovej chladničky s mrazničkou s energetickým štítkom A+. Ak si zakúpite tento model, neoľutujete, snúbi sa v ňom kvalita a spoľahlivosť, model vám ušetrí veľa energie a tým pádom aj rozpočet. Má nízku spotrebu aj hlučnosť.
  • Technické údaje
  • Celkový objem je 334 l, to je skutočne dostatočný priestor na uskladnenie značného množstva zeleniny, ovocia, potravín. Chladnička pojme 218 l a mraznička v spodnej časti 116 l. Pri výpadku elektrickej energie sa chlad udrží ešte 19 hodín. Spotreba energie je 272 kWh za rok. Dizajn je moderný v bielej farbe. Vo výbave nájdete 3 poličky zo skla s lištou, ľahko sa udržujú a čistia. Okrem toho v chladničke máte zásuvky, zásuvky na maxi fľašu a dverové poličky. Mraznička obsahuje 3 transparentné zásuvky. Dvierka sú montovateľné variabilne, aj z pravej aj z ľavej strany, ako sa hodí vám.
  • Antibakteriálna ochrana
  • Prednosťou modelu kombinovanej chladničky s mrazničkou HOTPOINT ARISTON EBM 18210 je špeciálna ochrana vnútorných stien chladničky, ktorá pomocou iónov striebra redukuje výskyt baktérií a plesní, zabraňuje tak tvorbe mikróbov a prostredie ostáva čisté a neohrozuje tak vaše potraviny.
  • Systém chladenia
  • Model pracuje nso systémom statického chladenia.

Reklama

Reklama