Eta 2387 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované chladničky

JEDNODVEROVÁ CHLADNIČKA ETA236790000 Malá jednodverová chladnička ETA2367 s mraziacim priestorom patrí do energeticky veľmi úspornej kategórie A++. Vzhľadom k svojmu kompaktnému rozmeru a menšiemu objemu je vhodná pre jednu osobu. Svoje miesto si nájde na chate alebo na internáte. Chladiaci priestor ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované chladničky

Popis

JEDNODVEROVÁ CHLADNIČKA ETA236790000

Malá jednodverová chladnička ETA2367 s mraziacim priestorom patrí do energeticky veľmi úspornej kategórie A++. Vzhľadom k svojmu kompaktnému rozmeru a menšiemu objemu je vhodná pre jednu osobu. Svoje miesto si nájde na chate alebo na internáte. Chladiaci priestor o objeme 103 l je predelený 1 sklenenou policou z tvrdeného skla. Nechýba ani box na zeleninu a ovocie v spodnej časti. Chladnička využíva tradičné statické chladenie a teplotu možno regulovať za pomoci nastaviteľného termostatu. Mraziaci priestor je integrovaný vo vnútri chladiaceho priestoru a má celkový objem 15 l. Interiér je osvetlený moderným LED svetlom, ktoré nielenže šetrí energiu, ale má predovšetkým výbornou svietivosť.



Múdro a úsporne

Chladnička je vybavená moderným LED osvetlením, ktoré je o 90 % úspornejšie než klasická žiarovka a navyše sa vyznačuje omnoho lepšou svietivosťou, vďaka ktorej budete mať omnoho väčší prehľad o obsahu chladničky. LED osvetlenie tiež prispieva k stálosti teploty vo vnútri, pretože nevytvára nežiadúce teplo na rozdiel od klasickej žiarovky.



Pri prípadnom výpadku prúdu sa nemusíte báť, že by ste prišli o svoje potraviny – chladnička je totiž schopná udržať teplotu po dobu 13 hod.



Prémiový servis ETA

Nový majiteľ tejto chladničky získa balíček prémiových služieb, vďaka ktorému sa môže na svoj nový spotrebič 100% spoľahnúť a starosti nechať na iných. Prémiový servis zahŕňa Predĺženú záruku 5 rokov na kompresor, zrýchlený servis, ktorý garantuje nadštandardne rýchly servisný zásah maximálne do 2 pracovných dní od nahlásenia reklamácie na zákaznícku linku. Tá je k dispozícii 7 dní v týždni nielen pre hlásenie reklamácii, ale tiež poskytne technickú podporu.



(*) Podmienky služby Predĺženej záruky sú špecifikované na www.eta.sk/predlzena-zaruka

(**) Podmienky Zrýchleného servisu sú špecifikované na www.eta.sk/premiovy-servis-eta

Reklama

Reklama