Eta 2377 90040

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované chladničky

ETA237790040 Retro chladnička z kolekcie Storio Odhaľte krásu kombinácie moderného stroja v retro designe. Produkty z kolekcie Storio ozvláštnia každú kuchyňu svojím nestarnúcim vzhľadom. Už nemusíte hľadať žiadny kompromis medzi výkonom a designom. Zdanie klame Chladnička vypadá ako tá z kuchýň ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované chladničky

Popis

ETA237790040 Retro chladnička z kolekcie Storio

Odhaľte krásu kombinácie moderného stroja v retro designe. Produkty z kolekcie Storio ozvláštnia každú kuchyňu svojím nestarnúcim vzhľadom. Už nemusíte hľadať žiadny kompromis medzi výkonom a designom.



Zdanie klame

Chladnička vypadá ako tá z kuchýň našich babičiek, ale zdanie klame. Oproti starším chladničkám uchová veľké množstvo potravín s nízkymi nákladmi na energii. Patrí totiž do energetickej triedy A++.



Kapacita chladničky a mrazničky

Chladiaca časť disponuje objemom 216 litrov. LED osvetlenie v chladničke je oproti štandardnej žiarovke o 90 % úspornejšie, nevytvára nežiadúce teplo a má lepšiu svietivosť. Vnútornú teplotu nastavíte na mechanickom regulátore teploty, pre dynamické chladenie je vybavená ventilátorom. V chladničke sa nachádza variabilne nastaviteľné sklenené police, box na ovocie a zeleninu a transparentné priehradky vo dverách.

Mraziaca časť s kapacitou 84 litrov uchová vaše potraviny v bezpečnej teplote aj pri výpadku elektrickej energie a to po dobu až 22,15 hodín. Počas jedného dňa zvládne zamraziť až 4 kg potravín. Priestor mrazničky je vybavený tromi transparentnými priehradkami.



Tichá ako myška

Energetickú účinnosť zvyšuje moderný kompresor, ktorý zaisťuje stabilný chod a nízku hlučnosť spotrebiča, tá je iba 42 dB, takže vás jej prevádzka určite rušiť nebude.



Kombinovaná chladnička s mrazničkou je vysoká 192 cm a je vybavená výškovými staviteľnými nôžkami.



Prémiový servis ETA

Nový majiteľ tejto chladničky získa balíček prémiových služieb, vďaka ktorému sa môže na svoj nový spotrebič 100% spoľahnúť a starosti nechať na iných. Prémiový servis zahrňuje Predĺženú záruku 5 rokov na kompresor, zrýchlený servis, ktorý garantuje nadštandardne rýchly servisný zásah maximálne do 2 pracovných dní od nahlásenia reklamácie na zákaznícku linku. Tá je k dispozícii 7 dní v týždni pre hlásenie reklamácii, ale tiež poskytne technickú podporu.

Reklama

Reklama