Eta 1385 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované chladničky

Chladnička s mrazničkou ETA 138590010 v nerezovom prevedení sa hodí do každej modernej kuchyne. Povrch tohoto spotrebiča je upravený proti otlačkom prstov, takže ju nebudete musieť neustále leštiť. Tento designový kúsok so zapustenou rukoväťou je vybavený vnútorným LED osvetlením, ktoré je o 90 % úspornejšie ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované chladničky

Popis

Chladnička s mrazničkou ETA 138590010 v nerezovom prevedení sa hodí do každej modernej kuchyne. Povrch tohoto spotrebiča je upravený proti otlačkom prstov, takže ju nebudete musieť neustále leštiť.

Tento designový kúsok so zapustenou rukoväťou je vybavený vnútorným LED osvetlením, ktoré je o 90 % úspornejšie než klasická žiarovka. Tá sa navyše vyznačuje omnoho lepšou svietivosťou, vďaka ktorej budete mať skvelý prehľad o obsahu chladničky. LED osvetlenie tiež prispieva k stálosti teploty vo vnútri, pretože nevytvára nežiadúce teplo na rozdiel od klasickej žiarovky.



Úsporná prevádzka

Chladnička vás poteší nízkou spotrebou, radí sa do úspornej energetickej triedy A+, a to i vďaka ventilátoru, ktorý je súčasťou NO FROST systému, rovnomerne distribuuje chladný vzduch po vnútorných priestoroch spotrebiča a zvyšuje tým účinnosť chladenia. Mraziaca kapacita chladničky je 4,5 kg/24 hod, čo znamená, že behom jedného dňa je chladnička schopná zmraziť 4,5 kg potravín o izbovej teplote na teplotu nastavenú v mraziacom oddiele.



Prevádzkovú teplotu možno veľmi ľahko ovládať na hornom paneli elektronickou reguláciou vo vnútri chladiaceho oddielu. Možno nastaviť prevádzkovú teplotu chladničky a mrazničky a tiež aktivovať režim „SUPERMRAZENÍ“. Pokiaľ by sa náhodou stalo, že bude prerušený elektrický prúd, chladnička je schopná uchovať potraviny v plno mrazenom stave až po dobu 18 hodín.



Automatické odmrazovanie

Už nemusíte tráviť hodiny pri ručnom odmrazovaní chladničky. Pomocou NO FROST systému studený vzduch rovnomerne cirkuluje v chladničke aj mrazničke a zabezpečuje, že steny vôbec nenamŕzajú. Pozitívne sa prejavuje tiež na celkovej spotrebe a znižuje hlučnosť spotrebiča.



Chladnička

Chladnička je opatrená výškovo nastaviteľnými nôžkami, vďaka ktorým ju zrovnáte do vodorovnej polohy v prípade nerovnej podlahy. Prekvapí vás objemom chladničky až 225 litrov, nebude tak mať problém uložiť aj väčší nákup. Vo vnútri chladničky nájdete výškovo nastaviteľné sklenené police, jednu veľkú transparentnú zásuvku a tri transparentné priehradky vo dverách. Milovníci studených nápojov ocenia police na fľaše, fľaše tak zostanú na jednom mieste a nebudú sa kotúľať zo strany na stranu.



Mraznička

Priestor mrazničky je rozdelený do troch mraziacich zásuviek, do ktorých si môžete potraviny prehľadne uskladniť. Pri dlhodobom skladovaní potravín oceníte objem mraziaceho priestoru 95 litrov. Vďaka triede mrazenia **** je možné uchovávať potraviny po dlhú dobu pri veľmi nízkych teplotách, bez toho bola ovplyvnená ich kvalita.



Tichý chod vás prekvapí

Energetickú účinnosť zvyšuje moderný kompresor s invertorom, ktorý zaisťuje stabilný chod a nízku hlučnosť spotrebiča, ktorá je iba 42 dB, takže vás ich prevádzka nebude rušiť. Vďaka elektronickému ovládaniu je snímaná teplota vo vnútri chladničky a podľa toho je prispôsobená aj prevádzka kompresoru. V konečnom dôsledku je prevádzka chladničky úspornejšia a výrazne sa predlžuje aj životnosť kompresoru.



Prémiový servis ETA

Nový majiteľ tejto chladničky získa balíček prémiových služieb, vďaka ktorému sa môže na svoj nový spotrebič 100% spoľahnúť a starosti nechať na iných. Prémiový servis zahrňuje Predĺženú záruku 5 rokov na kompresor, zrýchlený servis, ktorý garantuje nadštandardne rýchly servisný zásah maximálne do 2 pracovných dní od nahlásenia reklamácie na zákaznícku linku. Tá je k dispozícii 7 dní v týždni nielen pre hlásenie reklamácii, ale tiež poskytne technickú podporu.



(*) Podmienky služby predĺžená záruka sú špecifikované na www.prodluzka.eta.cz

(**) Podmienky Zrýchleného servisu sú špecifikované na www.eta.cz/servis

Reklama

Reklama