Eta 1362 90010

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kombinované chladničky

KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA ETA136290010 Elegantná kombinovaná chladnička ETA1362 v nerezovom dizajne bude ozdobou každej modernej kuchyne. Je vybavená pokročilou beznámrazovou technológiou NO FROST ADAPT+, ktorá monitoruje chod chladničky s pomocou 5 senzorov a prispôsobuje svoju prevádzku tak, aby zaistila ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kombinované chladničky

Popis

KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA ETA136290010

Elegantná kombinovaná chladnička ETA1362 v nerezovom dizajne bude ozdobou každej modernej kuchyne. Je vybavená pokročilou beznámrazovou technológiou NO FROST ADAPT+, ktorá monitoruje chod chladničky s pomocou 5 senzorov a prispôsobuje svoju prevádzku tak, aby zaistila maximálnu dobu čerstvosti potravín. Samozrejme nedochádza k namŕzaniu stien ani potravín vo vnútri. Na dotykovom LED displeji je možné sledovať aktuálnu teplotu. Displej tiež umožňuje oddelene ovládať prevádzku chladničky a mrazničky a voliť z prednastavených prevádzkových režimov. Dokonalé uchovanie mäsa a rýb zaisťuje Fresh zóna, ktorá udržuje v zásuvke trvalú teplotu tesne nad bodom mrazu. Nechýba ani XXL box na zeleninu a ovocie. Interiér je osvetlený moderným LED svetlom, ktoré nielenže usporí energiu, ale má predovšetkým výbornú svietivosť.



Technológie v službách čerstvosti

Celkom 5 senzorov zaznamenáva frekvenciu otvárania dverí, vnútornú a vonkajšiu teplotu a stráži odmrazovací cyklus. Technológia NO FROST ADAPT+ na základe týchto parametrov prispôsobí prevádzku spotrebiča tak, aby zaistila maximálnu dobu čerstvosti potravín a zabránila teplotnému šoku a predčasnému skazeniu potravín. Naviac už nemusíte tráviť hodiny pri ručnom odmrazovaní chladničky. Rovnomerná cirkulácia studeného vzduchu v chladničke a mrazničke zabezpečuje to, že steny vôbec nenamŕzajú. Pozitívne sa to prejavuje tiež na celkovej spotrebe a znižení hlučnosti spotrebiča.



Chytro a úsporne

Chladnička je vybavená moderným LED osvetlením, ktoré je o 90 % úspornejšie než klasická žiarovka a naviac sa vyznačuje omnoho lepšou svietivosťou, vďaka ktorej budete mať oveľa väčší prehľad o obsahu chladničky. LED osvetlenie tiež prispieva k stálosti teploty vo vnútri, pretože nevytvára nežiadúce teplo na rozdiel od klasickej žiarovky.



Oddelené ovládanie oboch častí umožňuje nezávisle nastaviť teplotu v chladničke a mrazničke. Podmienky pre uskladnenie potravín sú ovládané elektronicky, elegantné dotykové ovládanie s LED displejom je jednoduché a intuitívne.



Energetickú úsporu a optimalizáciu výkonu pre rôzne spôsoby využitia spotrebiča ponúkajú prednastavené režimy ako je ECO alebo DOVOLENKA. Režim SUPER MRAZENIE oceníte, pokiaľ prinesiete veľký nákup, ktorý budete potrebovať rýchlo zmraziť.



Varovný signál upozorní na nezavreté dvere, kvalita a čerstvosť vašich potravín nebude ohrozená. Pri prípadnom výpadku prúdu sa nemusíte báť, že by ste prišli o svoje potraviny – chladnička je totiž schopná uchovať ich v plne zmrazenom stave až 20 hod.



Prémiový servis ETA

Nový majiteľ tejto chladničky získa balíček prémiových služieb, vďaka ktorému sa môže na svoj nový spotrebič 100% spoľahnúť a starosti nechať na iných. Prémiový servis zahŕňa Predĺženú záruku 5 rokov na kompresor, zrýchlený servis, ktorý garantuje nadštandardne rýchly servisný zásah maximálne do 2 pracovných dní od nahlásenia reklamácie na zákaznícku linku. Tá je k dispozícii 7 dní v týždni nielen pre hlásenie reklamácií, ale tiež poskytne technickú podporu.



(*) Podmienky služby Predĺžená záruka sú špecifikované na www.prodluzka.eta.cz

(**) Podmienky Zrýchleného servisu sú špecifikované na www.eta.cz/servis

Reklama

Reklama