Eta Rubio 0491 90010

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Klasické vysávače

Upratujem často, upratujem rád ETA Rubio 0491 90010 nemá svoju červenú farbu nadarmo. Tak ako je medzi autami ikonou slávna červená farba, stane sa aj on ikonou vašej domácnosti. A na tento stroj zaručene vodičský preukaz nepotrebujete, zaobchádzanie s ním je dovolené aj neplnoletým. Človeče, nenaháňaj ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Klasické vysávače

Popis

Upratujem často, upratujem rád



ETA Rubio 0491 90010 nemá svoju červenú farbu nadarmo. Tak ako je medzi autami ikonou slávna červená farba, stane sa aj on ikonou vašej domácnosti. A na tento stroj zaručene vodičský preukaz nepotrebujete, zaobchádzanie s ním je dovolené aj neplnoletým.



Človeče, nenaháňaj sa a vysávaj bez námahy



Vyznačuje sa totiž vysokou účinnosťou vysávania pri nízkej spotrebe elektrickej energie. To umožňuje jeho osadenie ECO motorom s nízkym príkonom. Príčinu neúmerných výdajov za elektrinu tak budete pri najbližšom vyúčtovaní musieť hľadať inde. Vybavený je mechanickou reguláciou na držadle hadice, vďaka čomu jednoducho nastavíte výkon vysávača. S ETA Rubio 0491 90010 môžete udržovať aj citlivé povrchy ako textílie alebo nábytok. Upratovanie vám uľahčí niekoľko špeciálnych hubíc, ktoré sú súčasťou príslušenstva. Konštruovaný bol na suché vysávanie.



Obtiažnemu upratovaniu môžete doslova vyprášiť kožuch



Filtráciu zaisťuje kvalitný HEPA filter, vstupný filter motora a vrecko na prach. Že je nutné vrecko na prach vysypať, to sa dozviete prostredníctvom signalizácie priamo na vysávači. Súčasne je ETA Rubio 0491 90010 vybavený aj bezpečnostnou poistkou chýbajúceho vrecka na prach.



Vďaka 360° otočnému koliesku sa vysávač ľahko pohybuje a akčný rádius 8 metrov zaistí, že sa s ním dostanete pohodlne všade. Čo podtrhuje aj jeho nízka hmotnosť iba 5 kg a malé rozmery. Špeciálne mäkčené pojazdové kolieska sú šetrné aj k zvlášť citlivým podlahovým krytinám. Naviac má vysávač v sebe zabudovanú ochranu proti prehriatiu motora. Akonáhle upratovanie dokončíte, využijete praktickú integrovanú rukoväť a prenesiete ho na jemu vyhradené miesto, kde oddane počká až do ďalšieho vysávania.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Klasické vysávače Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Klasické vysávače.

Reklama