Eta Grande Animal 2223 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Klasické vysávače

Máte radi zvieratá, pretože sú chlpaté? Tak to si zamilujete aj výkonný vysávač ETA Grande Animal, ktorý vám pomôže so starostlivosťou o vašu domácnosť aj štvornohých maznáčikov. Pre pohodlie celej rodiny ECO motor so zníženým príkonom zaisťuje úspornú prevádzku a zachováva vysokú účinnosť vysávania. ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Klasické vysávače

Popis

Máte radi zvieratá, pretože sú chlpaté? Tak to si zamilujete aj výkonný vysávač ETA Grande Animal, ktorý vám pomôže so starostlivosťou o vašu domácnosť aj štvornohých maznáčikov. Pre pohodlie celej rodiny ECO motor so zníženým príkonom zaisťuje úspornú prevádzku a zachováva vysokú účinnosť vysávania. Dvojnásobná filtrácia s výstupným HEPA filtrom č. 12 pritom zachytí aj tie najmenšie mikročastice. Vysávač ETA Grande Animal je tak nepostrádateľným pomocníkom pre alergikov a domácnosti so zvieracími spolubývajúcimi. Majiteľom zvieracích miláčikov navyše uľahčí starostlivosť o ich srsť. Unikátny nadstavec DermoPet je totiž vytvorený tak, aby sa o srsť šetrne staral a nahradil pravidelné vyčesávanie. Pomocník, ktorého ľahko skrotíte Upratovanie s vysávačom ETA Grande Animal sa zaobíde bez zbytočných problémov. Transparentná nádoba na prach s veľkorysým objemom 3,2 litra nahrádza bežné vrecká na prach, a tým šetrí vašu peňaženku a životné prostredie. Prenášanie vysávača uľahčí praktické držadlo a pre pohodlné odloženie slúžia dve parkovacie polohy. Mäkčené pojazdové kolieska sú navyše šetrné k hladkým podlahám, takže sa o nich môžete starať bez obáv z poškrabania. O hladký priebeh pri upratovaní sa postará predné koliesko otočné o 360°. Akčný rádius 9 m zaistí dosah do všetkých kútov bežných domácností a napájací kábel sa po stlačení tlačidla automaticky navíja. Na bezpečnosť potom dohliadne poistka proti nezaloženiu vstupného HEPA filtra, ktorá motor chráni pred poškodením. Žiadny povrch ho nezaskočí V domácnostiach so zvieracími maznáčikmi to žije nielen na podlahe. Vysávač ETA Grande Animal je preto vybavený širokou škálou príslušenstva, ktoré sa zhostí dôkladnej očisty rôznych povrchov a zákutí. V balení spolu s vysávačom nájdete:

  • Univerzálnu podlahovú hubicu s výsuvnou kefou
  • Turbohubicu pre efektívnejšie vysávanie kobercov – účinne pozbiera vlasy a zvieraciu srsť
  • Malú turbohubicu na vysávanie čalúnenia
  • Špeciálny nadstavec DermoPet pre starostlivosť o srsť domácich maznáčikov
  • Hubicu na čalúnenie pre šetrnú starostlivosť o mäkké textilné povrchy
  • Štrbinovú hubicu na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov či za nábytkom)
  • Kefku s jemnými štetinkami pre šetrné vysávanie prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch)
  • Kovovú teleskopickú trubicu (88 cm), ktorá umožňuje ideálne nastavenie výšky pre každého užívateľa
Predĺžená záruka Záruku na motor vysávača ETA Grande Animal vám zadarmo predĺžime na 5 rokov – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujteTU.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Klasické vysávače Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Klasické vysávače.

Reklama