S príchodom kávovarov určených na domáce použitie sa otvorili mnohým milovníkom kávy nové možnosti. Chutnú a profesionálne spravenú kávu nemusíte piť už len v kaviarňach. Pokojne si ju dajte každé ráno, a to bez toho, aby ste mali zručnosti vyškolených baristov.
AUTOMATICKÝ KÁVOVAR. Nivona NICR 560 - Intuitívne používanie a zameranie sa na to podstatné.. Kompaktné. Jednoduché. Rýchle. Pre jedinečný pôžitok z kávy. Objavte teraz nové modely radu 5. Ideálne pre čerstvo namletú kávu –.
Vianočná akciová cena platí do 31.12.2017 1. kávovar Gaggia Classic Plus Gaggia Classic je jedným z najpopulárnejších a najdlhšie vyrábaných domácich pákových kávovarov na trhu, ktorý sa svojou kvalitou blíži mnohonásobne nákladnejším profesionálnym kávovarom. Vyrába sa už od roku 1991. Je to vynikajúci ...
Automatický kávovar tlak 15 bar, mlynček na kávu, displej, funkcia horúcej vody, s parnou tryskou, ohrievač šálok, nastavenie množstva kávy, odvápňovací systém, samočistiaci systém a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1.5 l, mechanizmus mletia: mlecie kamene, veľkosť zásobníka mlynčeka 300 g, ...
Technické parametre: - Tlak: 19 bar - Typ espressa: AUTOMATICKÉ - Displej: Áno - Funkcia horúca voda: Áno - Tryska na paru: Nie - Auto-cappuccino: Áno - Nahrievanie šálok: Nie - Objem zásobníka vody: 1,1 l - Kávomlynček: Áno - Použitie mletej kávy: Nie - Automatický preplach: Áno - Auto odvápňovanie: ...
Automatický kávovar cappuccino a latte, displej, funkcia horúcej vody, mlynček na kávu, ohrievač šálok, nastavenie množstva kávy, nastavenie množstva vody, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, parná dýza, príprava dvoch šálok naraz a signalizácia potreby odvápnenia, mechanizmus mletia: kónické kamene, ...
Automatický kávovar s tlakom 19 bar a mlynčekom na kávu. Tees TSA4008 ponúka nastavenie množstva kávy a vody, parnú trysku a možnosť prípravu dvoch šálok naraz. Praktický samočistiaci a odvápňovací systém.
Popis produktu kávovar Gaggia Magenta Plus 100% TALIANSKY VÝROBOK Gaggia Magenta sa vyrába v Taliansku, čo je záruka najvyššej kvality a nekonečnej vášne pre umenie výroby kvalitného espressa. K DISPOZÍCII AŽ 5 NÁPOJOV Objavte 5 dostupných nápojov: ristretto, espresso, dlhé espresso, americkú kávu a ...
Pákový kávovar v novém designu. Gaggia New Classic disponuje novým ovládáním se speciálními kontrolkami, vylepšenou parní tryskou, magnetickým ventilem a tradičním bojlerem Gaggia Classic, který zaručuje teplotní stabilitu během procesu vaření kávy. Kávovar byl navržen i vyroben v Itálii.
Gaggia Classic Color Vibes - farebné prevedenie - BIELA farba (polar white) Novinka 2020! Spoločnosť Gaggia, svetoznáma talianska značka profesionálnych a domácich kávovarov založená už v roku 1930 si konečne vypočula zákazníkov a prišla s farebnými verziami najvyššej domácej rady pákoveho kávovaru ...
MELITTA SOLO & MILK.VIDEO Prezentácia TU .Pôžitok z kávy. Štíhly a plnoutomatický kávovar, ktorý sa zameriava na to podstatné: pôžitok z kávy vďaka čerstvo namletým kávovým zrnkám. Pre maximálny pôžitok má SOLO&MILK.funkciu : extrakcia arómy: Čerstvo namletá káva sa pred vlastným varom zahreje ...
SMEG 50's Retro Style pákový kávovar na Espresso / Cappucino 15 barov 2 cup krémová, je ideálny spoločník pre pohodové rána. Pákový kávovar v dizajne 50. rokov pripraví 1-2 šálky espressa či cappuccina pod tlakom 15 barov s použitím čerstvo namletej kávy či kávových podov. Užite si aj vy pocit z ...
Espresso Gaggia Naviglio Deluxe Hlavné prednosti: Technológia Gaggia Adapting System. Automatické čistenie. Rýchla para. Kapučinátor. Možnosť nastavenia dávkovača kávy. Príprava veľkého i malého espressa. Príprava kapučína. Konštrukčné špecifikácie Rozmery (Š x V x H) 256 x 350 x 440 mm váha 8 kg povrchový ...
AUTOMATICKÝ KÁVOVAR. Nivona NICR 550 - Intuitívne používanie a zameranie sa na to podstatné.. Kompaktné. Jednoduché. Rýchle. Pre jedinečný pôžitok z kávy. Objavte teraz nové modely radu 5. Ideálne pre čerstvo namletú kávu –.
ESPRESSO KÁVOVAR.Dokonalé espresso je výsledkom dokonalej kombinácie niekoľkých vstupných faktorov - čerstvej mletej kávy, správne utlačenie kávy, správneho tlaku a v neposlednom rade aj teploty vody. Kolísaním teploty počas extrakcie dochádza k strate peny a výsledná káva stráca svoju krásnu orieškovú ...