Need for Speed: Payback

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 48 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Xbox One

Need for Speed ™, jedna z najpredávanejších videoherných značiek na svete, sa vracia v plnej sile s novým akčno-pretekárskym trhákom s názvom Need for Speed Payback.   Vy a váš tým ste znovu zjednotenie túžby pomstiť sa Neslávne známemu kartelu House, ktorý vládne podsvetia a má V meste Fortune Valley ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Need for Speed ™, jedna z najpredávanejších videoherných značiek na svete, sa vracia v plnej sile s novým akčno-pretekárskym trhákom s názvom Need for Speed Payback.



 



Vy a váš tým ste znovu zjednotenie túžby pomstiť sa Neslávne známemu kartelu House, ktorý vládne podsvetia a má V meste Fortune Valley pod palcom kasína, zločinca i policajtov. V tomto prehnitom gamblerské raji sú stávky vysoké a House vždy víťazí. Pustite sa do rôznorodých výziev a herných udalostí čoby Tyler (prezývaný Racer), Mac (Showman) a Jess (Wheelman). Jednotliví vodiči si musia pri pretekoch, misiách a výzva vyslúžiť rešpekt tunajšieho podsvetia, aby sa mohli zúčastniť rozhodujúceho závodu a konečne sa s kartelom vysporiadať.

Všetko, čo robíte, sa točí okolo vášho auta. Postavte unikátny vozy a upravte je čo do výkonu a vizuálnej stránky spôsobom, akým to doteraz nebolo možné. Vyžmýkajte z nich maximum pri nervy drásajúcich naháňačka s policajtmi. Postavte sa ostatným pretekárom na ceste aj mimo nej, či už pôjde o kaňony, púšte, hory, neba samotné mesto. Obujte sa do toho naplno a na udalosti, výzvy a mise si vsaďte ďalšie herní Peniaze. Buď tím znásobíte Prípadná výhra, neba prídete o všetko. Pripojte sa k Autologu a skrze jeho odporúčania sa stretnite s priateľmi a vôbec prvýkrát aj s potenciálnymi rivalmi. Váš Rebríček sa zaplní ostatnými hráčmi podobnej úrovne zručností, takže uvidíte, ako si stojíte v porovnaní s ďalšími. Need for Speed ™ Payback Prináša adrenalínu nabitý závodné herní zážitok, či už pôjde o šialené mise s vykrádačkami, fantastické automobilové súboje, neba jednotlivé akčné momenty.



ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA:

Od šrotu po superkáru: Každú z piatich odlišných tried vozidiel - Race, Drift, Off-Road, Drag a Runner - Môžete neobmedzene upravovať a vychýliť tak jazýček na váhach v akomkoľvek závode, misiu alebo výzvy vo svoj prospech. Hľadajte opustená autá po celom hernom svete a postavte si od základov dokonalý automobil. Zbierajte, vyhrávajte neba nakupujte najnovšie diely a z priemerného áut Urobte perfektné pretekárske stroje.



Prožíjte závodnej sen plný akcie: Vydajte sa na akciou nabitej dobrodružstvo v úlohe troch rozdielnych hrateľných postáv, ktoré majú jeden spoločný cieľ: pomstu. Tyler, Mac a Jess utvorí tým s Cieľom vyrovnať účty. Ich plánom je zúčastniť sa finálového závodu a vysporiadať sa s kartelom House. Postavte sa policajtom, ktoré vás budú prenasledovať s rastúcou intenzitou, stretnite sa s rivalom z celého mesta a Pretekajte na ceste aj mimo nej v horách, kaňonoch a na púšti.



Nedržte sa pri zemi: Ak sa vám bude dariť, Môžete si vďaka Sazka na svoje výsledky príjmu na poriadny balík. Návrat intenzívnych naháňačiek s policajtmi znamená, že ešte nikdy toho nebolo v stávke toľko. Dajte napospas svoju reputáciu a vyzvete priateľov neba Potenciálny Rival doporučeným Autologu naprieč hernií udalostí v kampani, prípade SE stretnite v priamom Súboj s ostatnými v rámci klasického on-line zebričky.





 

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na Xbox One EA, najprezeranejšie produkty EA alebo najlacnejšie Hry na Xbox One.

Reklama