Dragon Age: Inquisition

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Xbox One

Dragon Age 3: Inquisition prináša kombináciu prepracovaného príbehu, komplexného herného systému RPG a podpory úplne nového herného enginu na báze mnohonásobne ocenenej technológie Frostbite ™ 2. Podľa Aaryna Flynna, generálneho manažéra štúdií BioWare, by mala hra obsahovať skvelý príbeh so zmysluplnými ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Dragon Age 3: Inquisition prináša kombináciu prepracovaného príbehu, komplexného herného systému RPG a podpory úplne nového herného enginu na báze mnohonásobne ocenenej technológie Frostbite ™ 2. Podľa Aaryna Flynna, generálneho manažéra štúdií BioWare, by mala hra obsahovať skvelý príbeh so zmysluplnými voľbami, obrovský svet na skúmanie, široké možnosti prispôsobenia a intenzívnej takticko-bojový systém.Ak si spomínate, tak sme svet Dragon Age pred pár rokmi opúšťali v tú najhoršiu možnú chvíľu. Kataklyzmatické udalosti uvrhli krajinu Thedas do úplného chaosu. Draci zatemnili oblohu a vrhli tieň hrôzy na kedysi pokojné kráľovstvo. Napäté vzťahy povolili. Mágovia boli uvrhnutí do totálnej vojny proti despotickým templárom. Národy povstali proti sebe a ku všetkému došlo k pretrhnutiu Závoje. Je tak iba na nás, aby sme obnovili poriadok. Pomôžete Inkvizíciu a dopadnete agentmi chaosu? Alebo plánujete niečo iné? Vaše rozhodnutie navždy zmení Dragon Age!Skalné founoušci sa môžu tešiť na návrat starých známych postáv z predchádzajúcich dielov. Tvorcovia zatiaľ odtajnili divokú čarodejnicu Morrigan alebo majstra kušu Varrica Tethrase. Navyše oveľa hlbší a koplikovanější charaktery, spoločne s vyvýjejícím so svetom, umožní dohranie hry mnohými rôznymi spôsobmi. Podľa vývojárov na nás čaká viac ako 40 rôznych koncov.Celá séria už získala viac ako 80 ocenení kritikov z celého sveta a doteraz si na konto pripísala viac ako 8 miliónov predaných kópií. Od vydania prvého titulu Dragon Age: Pramene v roku 2009 spoločnosť spolupracovala tiež na rade kníh, komiksov, animovanom filme a zberateľských predmetoch. Ako je u BioWare zvykom, vytvára okolo svojich hier obrovské univerzum, ktoré baví ľudí po celom svete. Takže sa pripravte, pretože v poradí tretie pokračovanie pristane na pultoch obchodov so všetkou noblesou a podľa ohlasov to bude sila!KĽÚČOVÉ PRVKYRozsiahly svet, kde bude mnoho rozdielnych regiónov. Preskúmavaní sveta sa vraj stane posadnutosťou.
Starý dobrý spôsob psychologického RPG - povedieme skupinu rozdielnych dobrodruhov do boja, kedy každé rozhodnutie bude otvárať nové a nové možnosti.
Všetky rozhodnutia budú mať vplyv na ríšu Thedas. Za chyby budú platiť nielen postavy, ale aj kráľovstva samotnej. Bežné budú aj premeny krajiny a prírody.
Tešiť sa tiež môžeme na hlbšej a komplikovanejšie charaktery.
Mnoho fanúšikov sklamal druhý diel tým, že ponúkol preddefinovanú postavu. Od tohto modelu tvorcovia ustupujú, takže od teraz je práca s tvorbou postavy len na vás.
Fantastické dobrodružstvo, kde budeme musieť zastaviť anarchistické katastrofu a blížiace sa vek drakov!

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na Xbox One EA, najprezeranejšie produkty EA alebo najlacnejšie Hry na Xbox One.

Reklama