Assassin's Creed: Unity

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Xbox One

Paríž, roku pána 1789. Francúzska revolúcia mení kedysi úchvatnú metropolu v miesto, kde vládne teror a chaos. Ulice dláždené mačacími hlavami sú zaliate krvou poddaných, ktorí v sebe našli dosť odvahy na to, postaviť sa útlaku aristokracie. Celá krajina je trhaná na kusy. Uprostred tohto bezvládia sa ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Xbox One

Popis

Paríž, roku pána 1789. Francúzska revolúcia mení kedysi úchvatnú metropolu v miesto, kde vládne teror a chaos. Ulice dláždené mačacími hlavami sú zaliate krvou poddaných, ktorí v sebe našli dosť odvahy na to, postaviť sa útlaku aristokracie. Celá krajina je trhaná na kusy. Uprostred tohto bezvládia sa však mladý muž menom Arno vydá na neobyčajnú púť, na ktorej odhalí skutočné sily na pozadí revolúcie. Jeho honba za odpoveďami ho vrhne do súboja o osud celého národa a zmení ho v pravého majstra zabijaka.
Spoznajte Assassins Creed Unity, nový diel populárnej série, ktorý je postavený na upravenom Anvil engine. Ten bol kompletne prepracovaný pre potreby konzol novej generácie. Vrhnite sa do víru Francúzskej revolúcie. Zažite na vlastnej koži dobytie Bastily, či popravu kráľa Ľudovíta XVI. A pomôžte ľudu Francúzska vybojovať lepší osud. HERNÉ PRVKY:NOVÝ HRDINA bez zľutovania VO SVETE PLNOM NÁSILIA - Arno je úplne novým druhom asasina, ktorý smrtiacimi schopnosťami prekonáva svojich predchodcov. Zlikvidujte svoju korisť celým arzenálom nových zbraní, ak to je potrebné vylepšená skrytá čepeľ, teraz fungujúca aj ako kuša.UPRAVENÝ PARKOUR, BOJ A zakrádanie - Vďaka novému enginu Anvil si užijete bezprecedentnú mieru kontroly nad svojim asasinom: Absolútna kontrola pohybu: nový systém parkouru umožňuje hladké zdolanie múrov a budov v akomkoľvek smere (novo aj smerom dole). Prerobený je aj bojový systém, ktorý je bohatší a viac v ňom zužitkujete svoje schopnosti a správne načasovanie úderov. Rozšírenie v oblasti zakrádanie prináša nový systém krytia a techniky manipulácie s davom. Zostaňte skrytý, sledujte svoju korisť a udrite bez varovania.VYTVORTE VLASTNÉHO MAJSTRA ASASINA VĎAKA rozsiahlymi možnosťami customizácie - Kombinujte rôzne druhy zbraní, výbavy, oblečenia a špeciálnych schopností a vytvorte svoj ??vlastný herný štýl. Vďaka košatému stromu schopností môžete získať stovky kombinácií a stať sa skutočným majstrom asasinom.PRESKÚMAJTE REVOLUČNÝ Paríž - Pokochajte sa ohromujúcou metropolou zachytenou v mierke 1: 1. Prejdite si detailné interiéry budov a objavte tajné podzemné katakomby a kanály. Mesto je plné aktivít, ktoré vás zabaví na dlhé hodiny, či už ich trávite honbou za pokladmi, či vyšetrovaním vrážd. Staňte sa svedkami chaosu Francúzskej revolúcie zosobnené realistickými (až 5-tich tisícovým!) Riadenými umelou inteligenciou.UNIKÁTNY REŽIM SPOLUPRÁCE, KTORÝ SI MUSÍTE ZAHRAŤ, aby ste uverili - Okrem veľkolepej kampane pre jedného hráča sa môžete spojiť až s tromi priateľmi a užiť si otvorený svet Paríža 18. storočia spoločne. Naplánujte spolu odvážne krádeže a vydajte sa na unikátne príbehové misie, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre kooperatívnu hru. Sabotujte popravu. Chráňte cisára. Zlikvidujte agenta Templárov. Víťazstvo však nebude ľahké; vy a vaše smrtiace bratstvo musíte zvládnuť komunikáciu, koordináciu a celý rad ďalších aspektov, ak chcete misiu zvládnuť a následne nepozorovane splynúť s tieňmi.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na Xbox One Ubisoft, najprezeranejšie produkty Ubisoft alebo najlacnejšie Hry na Xbox One.

Reklama