Borderlands: The Pre Sequel!

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Xbox 360

Ku všetkým predobjednávkovým kusom od nás dostanete bonusové DLC - Shock Drop Slaughter Pit Chcete spoznať príbeh Handsome Jacka - zloducha hry Borderlands 2? Potom ste na správnom mieste - v hre Borderlands: The Pre-Sequel sa môžete dozvedieť o ňom viac, ako aj to, ako prišiel k moci. Hra sa odohráva ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Xbox 360

Popis

Ku všetkým predobjednávkovým kusom od nás dostanete bonusové DLC - Shock Drop Slaughter Pit


Chcete spoznať príbeh Handsome Jacka - zloducha hry Borderlands 2? Potom ste na správnom mieste - v hre Borderlands: The Pre-Sequel sa môžete dozvedieť o ňom viac, ako aj to, ako prišiel k moci. Hra sa odohráva niekde medzi príbehmi prvých dvoch hier Borderlands a Borderlands 2 a ponúka úplne nový zážitok v overenom hernom štýle elegantného mixu RPG a strieľačky, aký nájdete len v sérii Borderlands.
Rozpútajte šialenstvo na Mesiaci - Užívajte si slabú gravitáciu Mesiaca každým výskokom a dopadom. Rozbehnite poriadnu divočinu s novými zbraňami s ľadovými a laserovými schopnosťami! Noví nepriatelia tiež ponúkajú nový vesmírny zvrat!
Vzostup Handsome Jacka - Buďte svedkom toho, ako Handsome Jack prichádza k moci. Ponorte sa hlboko do koreňov ikonických zloduchov Borderlands. Vymeňte si strany a zažite príbeh z Jackovho pohľadu!
Nová rada antihrdinov - Hrajte ako jedna zo štyroch nových postáv, medzi ktorými nechýba Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer a Athena the Gladiator. Alebo si zahrajte ako bojový Claptrap prototyp po prvý krát vôbec! A to všetko po boku "morálnych" kolegov pracujúcich tiež pre Handsome Jacka.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na Xbox 360 2K Games, najprezeranejšie produkty 2K Games alebo najlacnejšie Hry na Xbox 360.

Reklama