God of War Collection

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Playstation Vita

God of War Collection prináša vôbec po prvýkrát nekončiacu akciu hier God of War a God of War 2 na PlayStation Vita. Zažite v God of War Collection brutálny svet starovekého Grécka ako legendárny Sparťan Kratos túžiaci pomstiť sa Aresovi, bohovi vojny, pokúšajúc sa dosiahnuť to, čo sa žiadnemu smrteľníkovi ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Playstation Vita

Popis

God of War Collection prináša vôbec po prvýkrát nekončiacu akciu hier God of War a God of War 2 na PlayStation Vita. Zažite v God of War Collection brutálny svet starovekého Grécka ako legendárny Sparťan Kratos túžiaci pomstiť sa Aresovi, bohovi vojny, pokúšajúc sa dosiahnuť to, čo sa žiadnemu smrteľníkovi pred ním ešte nepodarilo - zmeniť osud.
V God of War ožíva pred tvojimi očami temný brutálny svet gréckej mytológie. Ako Kratos odhaľuješ príbeh hry v explozívnom a agresívnom gameplayi obsahujúcom pasce, kopec akcie a príbehové hádanky. Hodina prestrihových scén a prepracovaný súbojový systém v God of War ponúka hráčom jedinečné akciou nabité dobrodružstvo zo sveta gréckej mytológie.
God of War 2 pokračuje v ságe Krata, zradeného Bohmi a prinúteného vyjsť z náručia smrti a vykonať pomstu jeho zradcovi, Diovi samotnému. Príbeh hry pokračuje tam, kde skončil v prvej časti hry. Kratos, kedysi smrteľný bojovník, sediaci na svojom tróne na Olympe, sa stal oveľa väčším nebezpečenstvom aký kedy bol jeho predchodca Áres. Kratova cesta ho privedie až na samotný koniec Zeme, kde bude čeliť nespočetným množstvám príšer, monštier a hrôzam z jeho predchádzajúceho života usilujúcim sa o to, aby zabránili dosiahnutiu jeho cieľa. Ale toto je Kratos, ktorého otvorený odpor je naplnený takou aroganciou a pohŕdaním, že celý staroveký svet sa trasie pred jehom menom, Kratom, Bohom vojny.

Reklama

Reklama