Sekiro: Shadows Die Twice

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Playstation 4

Tvoje smrť nepríde tak ľahko. Predstavujeme Sekiro ™: Shadows Die Twice, fantastický, temný a naprosto pretočený nový herný zážitok od vývojárov FromSoftware, tvorcov herných sérií ako Bloodborne a Dark Souls. Režírovaný Hidetaki Miyazakim, publikované Activisiosom, Sekiro: Shadows Die Twice je third-person ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Tvoje smrť nepríde tak ľahko. Predstavujeme Sekiro ™: Shadows Die Twice, fantastický, temný a naprosto pretočený nový herný zážitok od vývojárov FromSoftware, tvorcov herných sérií ako Bloodborne a Dark Souls.
Režírovaný Hidetaki Miyazakim, publikované Activisiosom, Sekiro: Shadows Die Twice je third-person akčná adventúra s RPG prvkami. Hra jedného hráča vás vtelí do kože bezcitného bojovníka ktorého misiou je zachrániť svojho majstra, mladého pána, ktorý je potomkom starodávne krvnej línie, a vykonať jeho menom odplatu. Ocitnete sa v prerobenom svete v období konca 15.storočia v Japonsku; brutálny, krvavé obdobie plné konfliktov na život a na smrť, v Sekiro ™: Shadows Die Twice sa stanete ozbrojeným vlkom samotárom, znechuteným a znetvoreným bojovníkom zachráneným na pokraji smrti.V hre sa hráči stretnú tvárou v tvár obrovským nepriateľom, využijú arzenál smrteľných umelých nástrojov a mocných ninja schopnosťou umožňujúceho vašu neviditeľnosť, obratnosť a vnútorným bojom tvárou v tvár krvavé konfrontácii.Pomstí sa. Získaj späť svoju česť. Zabíjaj vynaliezavo.
KĽÚČOVÉ FUNKCIE:
• Zabíjaj vynaliezavo - FromSoftware vám prináša svoj najlepší súbojový systém v tejto rýchlej akčnej adventúre obsahujúce nové mechaniky.• Prieskum je kľúčový - Zažite vzrušenie prieskumov a objavov v Sekiro: Shadows Die Twice ako nikdy predtým. Prostredníctvom prieskumov môžete odhaliť nové predmety, stretnúť sa s novými postavami a naraziť na skryté nepriateľov.• Vyzbroj sa - Hrateľnosť Sekiro: Shadows Die Twice sa sústredí na boj s mečmi, rozšíreným množstvom vylepšení vašej umelé ruky, ktoré dopĺňajú alebo menia spôsob akým bojujete. Dosiahni majstrovstvá v umení techník a schopností zvaných "Sekiro" alebo "ozbrojený vlk" vďaka technike stealth, umenie šermu, rôznorodých nástrojov a přitahovacího háku, ktoré vyžadujú maximálnu bojový výkon a soustředění.Aby bolo možné prekonať ťažkosti a získať za každej situácie kontrolu, musíte objavovať, integrovať a používať rôzne nové nástroje pri boji.• Ozbrojený vlk samotár - Hrajte ako vysoko talentovaný shinobi v službe mladého lorda vychované v izolácii. Po utrpenie porážky z rúk tieňových saminských Ashinů, ktorí hľadajú jedinečné dedičstvo svojho pána, zostanete od seba oddelení. Hlboko v horách, vo starom chráme, sa znovu prebudíte k vášmu osudu. Musíte získať späť svojho pána a pomstiť svojho nepriateľa za každú cenu.• Hardcore hrateľnosť - Sekiro: Shadows Die Twice je hardcorovej hra hodného mená FromSoftware. Miyazaki navrhol Sekiro: Shadows Die Twice týmto spôsobom! Fanúšikovia spoločnosti FromSoftware nájdu hrateľnosť náročnú, ale zábavnou a obohacujúce. Kvalita boja, úroveň výziev a tvorivé nepriatelia a bossovia sú niečo, čo možno nájsť len v titule FromSoftware.• Prerobený svet - Nové prerobenie japonského estetického mixu uschnutého, napriek tomu živého sveta neskorého obdobia 15.storočia Sengoku Japonska, ako veku bojujúcich štátov, sa blíži ku koncu. Staňte sa svedkom úpadku sveta na kolená v dôsledku neustáleho krviprelievania; zničeného sveta na pokraji deštrukcie. Preskúmajte tieto prostredia, bohatá na spletitý dizajn spoločnosti FromSoftware a pokrytá mnohé tajomstvami, ktorá môžete objaviť.• Nepriatelia neľudských rozmerov - Sekiro: Shadows Die Twice vám postaví do cesty fantastické obávanej nepriateľov a bossmi. Stretnete sa s nepriateľmi neľudských rozmerov a otestujete ich silu a bojovnosť v najrôznejších situáciách. Objavte skryté nepriateľov a postavte sa im v 3D súboji, kvalita kreatívnosti vašich nepriateľov a bossov je niečo, čo môžete nájsť iba v tituloch od FromSoftware.

Reklama

Reklama