DOOM

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Playstation 4

Predobjednávkový bonus : DLC Demon Multiplayer Pack Unikátne a prispôsobiteľne Demon tematické brnenie s troma variantami vzhľadu 3 id@ logá (aplikovateľné na zbrane a brnenie) 6 metalických farieb (aplikovateľné na zbrane a brnenie) 6 hackovacích modulov (pužiteľné v MP zápasoch) Hra Doom sa vracia ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Playstation 4

Popis

Predobjednávkový bonus : DLC Demon Multiplayer Pack

Unikátne a prispôsobiteľne Demon tematické brnenie s troma variantami vzhľadu

3 id@ logá (aplikovateľné na zbrane a brnenie)

6 metalických farieb (aplikovateľné na zbrane a brnenie)

6 hackovacích modulov (pužiteľné v MP zápasoch)

Hra Doom sa vracia ako brutálne zábavný a moderný FPS zážitok. Neúnavní démoni, neuveriteľne deštruktívne zbrane a rýchly a plynulý pohyb sú základom pre intenzívny boj z pohľadu prvej osoby, či sa už chystáte vyhladiť hordy v hlbinách pekla v singleplayerovej kampani, alebo súťažiť proti svojim priateľom v mnohých multiplayerových režimoch. Vylepšite svoj herný zážitok vďaka hernému editoru Doom SnapMap pre jednoduché vytváranie, hranie a zdieľanie svojho obsahu s celým svetom.

Prišili ste sem z nejakého dôvodu. Masívne výskumné zariadenie Union Aerospace Corporation na Marse je zaplavené zúrivými a mocnými démonmi a len jeden človek stojí medzi ich svetom a našim. Ako osamelý Doom Marine ste boli aktivovaný, aby ste urobili jedinú vec, všetkých ich pozabíjali.

Pri odrážaní hord pekelných tvorov neexistuje žiadne krytie sa, alebo zastavenie pre regeneráciu. Skombinujte svoj arzenál futuristických a ikonických zbraní, vylepšení, pohybov a pokročilého systému boja nablízko a zrážte k zemi, rozsekajte, rozdupte, rozdrvte a roztrhajte démonov na kusy kreatívnym a násilným spôsobom.

Dominujte nad svojimi súpermi v ikonickom rýchlom tempe v boji v štýle arény. V klasických i úplne nových herných režimoch ničte svojich nepriateľov s využitím svojej unikátnej kombinácie zručností, výkonných zbraní, vertikálneho pohybu a unikátnych vylepšení, ktoré Vám umožnia hrať ako démon.

Doom SnapMap, výkonný, ale jednoducho použiteľný editor hry a úrovní, Vám ponúka neobmedzený herný zážitok na každej platforme. Bez akejkoľvek predchádzajúcej skúsenosti, alebo osobitných znalostí môžete ľahko a rýchlo spájať a vizuálne upravovať mapy, pridávať preddefinovanú, alebo úplne prispôsobenú hrateľnosť a dokonca aj editovať hernú logiku pre vytváranie nových režimov. Svoje výtvory môžete okamžite hrať, zdieľať ich s priateľmi, alebo ich ponúknuť k dispozícii hráčom z celého sveta, to všetko priamo z hry jednoduchým stlačením tlačidla.



Reklama

Reklama