Duke Nukem Forever

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na Playstation 3

Hra na PS3 Duke Nukem Forever - Legenda Duke Nukem sa vracia s podtitulom Forever. Po obtiažnom a dlhoročnom vývoji sa konečne Duke dostáva na obrazovky PC i konzol vo svojom najnovšom pokračovaní. 2K nám servíruje FPSkový nášup, na aký niektorí z nás rádi zaspomínajú. Votrelci a prasačí policajti sú ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na Playstation 3

Popis

Hra na PS3 Duke Nukem Forever - Legenda Duke Nukem sa vracia s podtitulom Forever. Po obtiažnom a dlhoročnom vývoji sa konečne Duke dostáva na obrazovky PC i konzol vo svojom najnovšom pokračovaní. 2K nám servíruje FPSkový nášup, na aký niektorí z nás rádi zaspomínajú.

Votrelci a prasačí policajti sú opäť pripravení, aby im neohrozený Duke nakopal nie príliš ctené pozadia. Moderné spracovanie a celkom nová grafika i hrateľnosť, ktorá zabaví svojim drsným humorom rovnako ako v legendárnom Duke Nukem 3D.

Opäť ide o záchranu sveta, ktorý spočíva na širokých bedrách nášho tvrďáckeho hrdinu. Ten si so sebou vezme radu zbraní hromadného ničenia - od tých klasických, až po úplne uletené. Pokiaľ čakáte akčného hrdinu, ktorý hádže drsné bonmoty v rovnakej kadencii, ako granáty, pokiaľ vám dnešné hry prídu príliš upjaté, konzervatívne a málo zábavné, potom je nový Duke Nukem práve pre vás!

Hra ponúka:

Prasací policajti, mimozemské lúče, obrovský mimozemskí bossovia.

Zachrána sveta, zachrana dievčat.

Legenda strielačiek zo starej školy je späť.

Šialené množstvo zbraní a neskutočné množstvo interaktivity.

Reklama

Reklama