Trackmania Turbo

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať! Po úspechu svojich predchodcov, Ubisoft hrdo predstavuje hru Trackmania Turbo, najnovšie pokračovanie série vyvíjané tímom z Nadeo, teraz po ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať!
Po úspechu svojich predchodcov, Ubisoft hrdo predstavuje hru Trackmania Turbo, najnovšie pokračovanie série vyvíjané tímom z Nadeo, teraz po prvý krát na PC.S viac ako 21 milión hráčmi naprieč 5 kontinentmi, je Trackamnia perfektným miestom pre automobilové fantasy vo veľkej škále, kde je všetko o neodolateľným honom za perfektnými časmi závodov. S hrou Trackmania Turbo objavte ultimátny herný zážitok z viac ako 200 závodmi, v 4 prekrásnych prostrediach, každá s unikátnym herným štýlom.Budete ponorený do sveta arkádového pretekania Trackmania Turbo vďaka next-gen grafike a novým smerom umeleckého prevedenia založeným na elementoch pretekárskej kultúry a vďaka ľahko naučiteľnom, ale ťažko perfektne ovládnuteľnom hernom štýle.



Vysoko hrateľná Trackmania Turbo Vám môže ponúknuť diverzifikovaný herný zážitok vďaka spojeniu arkádového štýlu pretekania s perfektným balením editora tratí. Vďaka prerobenému, ľahko používateľnému editoru tratí budete môcť vyrobiť nespočetné množstvo extravagantných tratí.
4 rôzne prostredia, 4 rôzne štýly hrania: Pretekajte naprieč očarujúcimi prostrediami s krásnou novou grafikou a rôznymi hernými zážitkami. Rollecoaster Lagoon Vám umožní poprieť gravitáciu v tropickom raji, pretekajte cez slnečné pláže a magnetické horské dráhy. Využite vašu precíznosť šoférovania v International Stadium pre ovládnutie týchto tratí v krytom svetovom šampionáte. Neste sa úzkymi traťami severoamerického povrchu Canyon Grand Drift. V Down & Dirty Valley využite ovládanie skoky vzduchom cez kopce a ponorte sa do vidieckej krajiny.
Otestujte vaše schopnosti, vyhrávajte medaily, odomknite až 200 unikátnych tratí vo viac ako 5 obtiažnostiach a postupujte v svetových hodnoteniach.
Dvojité ovládanie
Nemusíte podstúpiť výzvy hry Trackamania Turbo sami. Spojte sa s vašim známym a ovládajte jedno auto dvomi ovládačmi. Ale pozor! Komunikácia a synchronizácia sú kľúčom k úspechu, alebo havarujete.
Hrajte sa s týmto intuitívnym editorom a navrhnite vaše vlastné bláznivé trate, alebo si okoreňte zážitok generovaním náhodných tratí. Ukladajte a podeľte sa o vaše najlepšie trate pre vyzvanie ostatných hráčov.
V hre Trackmania Turbo je hudba napojená na Váš herný pretekársky zážitok a zdokonaľuje vaše hranie vytváraním variantmi intenzity a dramatických poklesov. Hudba sa mení pri tom ako prechádzate cez checkpointy, pri šmykoch, alebo skokoch, čo robí každý závod kompletne unikátny.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Ubisoft, najprezeranejšie produkty Ubisoft alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama