Portal

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať! Rovnako ako v prípade prvého dielu je hlavnou hrdinkou dievča Chell, ktorá sa prebúdza z umelého spánku na rutinnú prehliadku životných funkcií. ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať!
Rovnako ako v prípade prvého dielu je hlavnou hrdinkou dievča Chell, ktorá sa prebúdza z umelého spánku na rutinnú prehliadku životných funkcií. Zistí však, že všetci ľudia okolo sú mŕtvi.
Do rúk dostanete 'Portal gun', zariadenie, ktoré umožní vytvárať portály medzi dvomi stenami a presúvať objekty, aby sa vám úspešne podarilo dostať von z miestností, ktoré sú na prvý pohľad nezdolateľné.Hra má oproti jednotke niekoľko vylepšení ako je ťažný lúč, ktorý spoločne s portálmi dokáže premiestniť čokoľvek prakticky kamkoľvek (i Vás!). Ďalšou inováciou sú odrazové skokanské mostíky a mostíky, ktoré Vás vynesú na vyššiu plošinu, alebo len prenesú na inak ťažko dostupné miesta, ale pozor! Nielen Vás, ale i jednotlivé objekty.
A tým počet vylepšení zďaleka nekončí. Portal 2 sa tak stáva pestrejšou, a zaujímavejšou hrou a pritom si zachováva skvelú pôvodnú hrateľnosť.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Valve, najprezeranejšie produkty Valve alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama