Minecraft

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať! Minecraft je nezávislá budovateľská hra s otvoreným svetom a veľmi jednoduchou krychlovitou grafikou. Prvá verzia uzrela svetlo sveta už 17. ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať!
Minecraft je nezávislá budovateľská hra s otvoreným svetom a veľmi jednoduchou krychlovitou grafikou. Prvá verzia uzrela svetlo sveta už 17. mája 2009 po zhruba týždni vývoja a vďaka obrovskému úspechu sa začala transformovať do rozsiahlej komplexnej hry. Autorom je švédsky vývojár Markus "Notch" Persson, ktorý práve kvôli úspechu Minecraftu opustil svoje pôvodné zamestnanie, založil vlastnú firmu a začal sa naplno venovať vývoju.Základom všetkého sú kocky o veľkosti jedného metra kubického, ktoré tvoria celý svet. Ten je horizontálne takmer neobmedzene veľký a vertikálne sa dá dostať do hĺbky 64 metrov pod úroveň hladiny mora, respektíve 64 metrov nad ňou. V tomto svete môže hráč vydolovať alebo zničiť prakticky všetko a získaný materiál sa dá potom späť kamkoľvek umiestniť. Hra tiež umožňuje vytváranie rôznych predmetov, od krompáčov potrebných k dolovaniu, cez pochodne a pece, až po zbrane, brnenia, ale aj nábytok a dekorácie. A pre náruživých cestovateľov a baníkov tu existuje možnosť vytvoriť si vlastnú fungujúcu železnicu.Svet rozhodne nie je prázdny. Všade rastú stromy, možno pestovať pšenicu a bambus či stretávať mierumilovnú zver. Pod rúchom noci a v temných zákutiach dolov a jaskýň sa potulujú smrteľné pavúky, kostlivci, zombie a ďalšia háveď, ktorá si nenechá nič páčiť. A ak sa hráč vytvorením špeciálneho portálu dostane do paralelnej dimenzie, čaká na neho doslova hotové peklo. A to všetko možno prežiť aj pri viacerých ľuďoch v multiplayeri, kde s trochou snahy nie je problém vytvoriť prosperujúce mesto plné živých hráčov.
Hru Minecraft si aktivujete na webovej stránke: minecraft.net/user/redeem

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Microsoft, najprezeranejšie produkty Microsoft alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama