Max Payne

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Max Payne 2 : The Fall of Max Payne je filmová love story v noir štýle , ktorá prekypuje násilím . Napínavý temný a tragický dej je plný šokujúcich zvratov a odhalení . Láska bolí . Max Payne 2 : The Fall of Max Payne ponúka najintenzívnejšie herné zážitky , aké si možno predstaviť . Neľútostné , avšak ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Max Payne 2 : The Fall of Max Payne je filmová love story v noir štýle , ktorá prekypuje násilím . Napínavý temný a tragický dej je plný šokujúcich zvratov a odhalení . Láska bolí . Max Payne 2 : The Fall of Max Payne ponúka najintenzívnejšie herné zážitky , aké si možno predstaviť . Neľútostné , avšak stále štýlové akčné sekvencie a režim spomalenie času počas prestreliek , ktorý sa stal synonymom hry Max Payne , sa vracia ešte lepšie ako predtým. Nové a vylepšené pohyby a možnosti prinášajú do hry strhujúce filmový zážitok . HLAVNÉ PRVKY


Milostný príbeh v noir štýle medzi policajtom a femme fatale podozrivou z vraždy , medzi Maxom Paynom a Monou Sax . Napínavý temný a tragický dej je plný šokujúcich zvratov a odhalení . 
Charakteristický režim spomalenia času počas prestreliek hry Max Payne bol v každom smere vylepšený . Pripravte sa na Bullet Time 2.0 . 
Nové zbrane a pohyby prinášajú ešte filmovější a intenzívnejšie akciu než predtým .
Plná integrácia fyzikálneho enginu Havok umožňuje vytvárať v interaktívnom prostredí neuveriteľné bojové scény . Fyzikálny model pracujúci počas spomalenia času s postavami ako s hadrovými bábikami potom vytvára úplne úžasné bojové výjavy . 
Úplne nová umelá inteligencia - priateľské nehráčské postavy bojujú spolu s Maxom , zatiaľ čo vierohodnejšie protivníci dodávajú deji napätie a prinášajú zaujímavejšie a rôznorodejšie výzvy . 
Úžasná úroveň detailov : Extrémne detailné prostredie s fotorealistickými textúrami spolu s autentickými svetelnými efektmi a realistickými postavami ( vrátane animácií tváre a synchronizácia pier ) prinášajú vizuálne úchvatný filmový zážitok . 
Nákladná produkcie - vrátane filmových kaskadérov , profesionálnych dabéra , systému snímanie pohybu a digitálnych zdrojových dát urobených priamo v New York City . 

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Rockstar Games, najprezeranejšie produkty Rockstar Games alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama