Hitman: The Full Experience

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Agent 47 sa vracia v ambicióznom pokračovaní, ktoré stavia na tom, čo išlo Hitmanovi vždy najlepšie. Obrovské úrovne s množstvom osôb a herných možností, ale iba jednou hlavnou úlohou. Zniesť zo sveta svoj cieľ a splniť tak objednávku. Za naším svetom je ešte jeden. Svet bez národov, spravodlivosti ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Agent 47 sa vracia v ambicióznom pokračovaní, ktoré stavia na tom, čo išlo Hitmanovi vždy najlepšie. Obrovské úrovne s množstvom osôb a herných možností, ale iba jednou hlavnou úlohou. Zniesť zo sveta svoj cieľ a splniť tak objednávku.

Za naším svetom je ešte jeden. Svet bez národov, spravodlivosti a etiky. Svet, ktorý nikdy nespí. Existuje všade. A ako náhle do neho raz vstúpite... už nie je cesty späť. Vitajte vo svete vrážd. Ste Agent 47, unikátny zabijak. S podporou vašej dlhodobej pravej ruky Diany Burnwood a silou International Contract Agency, operujete po celom svete a odkrývate konšpirácie v najvyšších kruhoch svetovej mocenskej elity.

V novom Hitmanovi budete plniť kontrakty na mocných a vysoko postavených cieľoch v exotických krajinách po celom svete. Od luxusnej módnej prehliadky v Paríži, až k zaprášeným a hlučným trhom v Marrakéši. Každá lokalita bude jedna obrovská úroveň s obrovským počtom ľudí a možnosťami, ako splniť úlohu.

Hra sa viac sústredí na slobodu vášho konania. Kam pôjdete, kedy zaútočíte a koho zabijete - všetko je len na vás. Základný herný dizajn vychádza z prvých Hitman hier, niekoľko prvkov si ale odnáša i z poslednej časti Hitman: Absolution.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Eidos, najprezeranejšie produkty Eidos alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama