Hitman

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

47 späť v akcii Číslo 47 je späť, znovu pod taktovkou duchovných otcov série IO Interactive. Vstúpte do temného sveta nájomných vrážd, v ktorom tiché zlikvidovanie vašich cieľov je prioritou. Využívajte svoj vytrénovaný inštinkt vyšľachteného vraha, vytvorte dokonalé vražedné scenáre a snažte sa, ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

47 späť v akcii



Číslo 47 je späť, znovu pod taktovkou duchovných otcov série IO Interactive. Vstúpte do temného sveta nájomných vrážd, v ktorom tiché zlikvidovanie vašich cieľov je prioritou. Využívajte svoj vytrénovaný inštinkt vyšľachteného vraha, vytvorte dokonalé vražedné scenáre a snažte sa, aby smrť vášho cieľa vyzerala ako nehoda. V tomto svete neexistuje svedomie, morálka, ľútosť. Len úspech a neúspech misie.








Kompletný zážitok


S touto verziou získate prístup ku všetkým epizódam, ktoré ku hre vyšli. Vďaka tomu sa budete môcť ponoriť do rýchlej a brutálnej likvidácie vašich cieľov bez obáv a s pocitom, že získavate ucelený príbehový zážitok. S úžasným grafickým spracovaním rozsiahlych prostredí, množstvom spôsobov, akými svoje ciele zlikvidujete a predovšetkým klasickou Hitmanovskou atmosférou sa jedná o ultimátny simulátor nájomného vraha.







Hra ponúka:

V úlohe nekompromisného nájomného vraha, Agenta 47, sa stanete súčasťou sveta bez pravidiel. Po boku s Dianou Burnwood a silou International Contract Agency operujete po celom svete, plníte najťahšie úlohy a odkrývate konšpirácie.

V obrovskom a slobodnom svete je len vašou voľbou ako vyriešite svoju úlohu. Či použijete hrubú silu alebo tiché a chladnokrvné odstránenie cieľa.

Paríž, slunečné Taliansko, trhy v Marrakéši a množstvo ďalších exotických lokalít sa stanú vašou prestupnou stanicou. V novom Hitmanovi dostávate slobodu konaní. Kam pôjdete, kedy zaútočíte a koho zabijete - všetko je len na vás.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Eidos, najprezeranejšie produkty Eidos alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama