Grand Theft Auto IV

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať! Už štvrté pokračovanie kultovej drsnej série, kde sa znovu vrátite do New Yorkom voľne inšpirovaného mesta menom Liberty City. Zmeny sa týkajú ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať!
Už štvrté pokračovanie kultovej drsnej série, kde sa znovu vrátite do New Yorkom voľne inšpirovaného mesta menom Liberty City. Zmeny sa týkajú nielen značne vylepšeného grafického spracovania, ale aj nového hrdinu a vecí, ktoré ste doposiaľ v predošlých mestách nevideli.Tentoraz sa ujmete postavy juhoslovanského prisťahovalcov Nika bieliace a vrátite sa do mesta Liberty City, ktoré podobne ako v predchádzajúcich dieloch skrýva veľa hodín zábavy. Budete mať možnosť zazrieť Sochu Slobody, námestie Times Square, mrakodrap Empire State Building, a pod.GTA IV svojím spôsobom z radu nijako nevybočuje. Máte pred sebou rozľahlé a otvorené mesto a pár NPCček, ktoré vám zadávajú úlohy. Na rad ale prichádza mnoho inovácií, ktoré hrateľnosť posúvajú na inú úroveň. S Nicom budujete vzťahy so ženami, kladie sa väčší dôraz na príbeh a mesto je oveľa viac prepracované, rovnako ako sa plno vecí posunulo k väčšej realistickosti (napr. model poškodenia áut a engine Euphoria, ktorý sa stará o pohyby všetkých postáv).Grafika doznala samozrejme tiež veľkých zmien. A vývojári z Rockstar vytiahli z ich enginu RAGE ozajstné maximum. Hra oplýva kvalitnými textúrami, dynamickými tiene a mnohými ďalšími efektmi. Atmosféru dokresľuje ako vždy rozsiahly soundtrack v podobe rádiových staníc. Hardvérové nároky sú bohužiaľ vysoké, ai na dnešných strojoch má hra občas problémy (kvôli zlej optimalizácii a prácu s HW).Aj keď GTA IV vyšlo primárne pre konzoly, nenesie si klasické problémy z konverzie, preto nie je problém s ovládaním ani kamerou (tak, ako tomu pri konverziách býva), rovnako ako je možné hrať vo vyššom rozlíšení s lepšími detailmi. A ako bonus autori do PC verzie implementovali malé filmové štúdio, takže možno skladať a strihať rôzne sekvencie z hrania a robiť si z nich malé "filmy" priamo in-game.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Rockstar Games, najprezeranejšie produkty Rockstar Games alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama