Far Cry: Primal (Special Edition)

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať! Far Cry Primal Special Edition obsahuje navyše herný bonus v podobe misií "Legenda o Mamutovi" ktoré ponúkajú cca 45 minút hrania navyše. Napite ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať!
Far Cry Primal Special Edition obsahuje navyše herný bonus v podobe misií "Legenda o Mamutovi" ktoré ponúkajú cca 45 minút hrania navyše. Napite sa z poháru šamana, vžite sa do najväčšieho zvieraťa v Orose - do mocného mamuta a pocíťte svoju silu pri zadupávaní nepriateľov a obrane stáda pred ostatnými zvieratami a ľuďmi.Vitajte v dobe kamennej, v časoch extrémneho nebezpečenstva a nekonečného dobrodružstva, kedy obrie mamuty a šablozubé tigre kraľovali planéte a ľudstvo bolo na spodku potravinového reťazca. Ako posledný preživší vašej loveckej skupiny si budeš vyrábať smrtiaci arzenál, odrážať útoky predátorov a snažiť sa prekabátiť nepriateľské kmene. To všetko preto, aby si si podmanil krajinu Oros a stal sa hlavným predátorom.



Od koristi k predátorovi: ste Takkar, ostrieľaný lovec a posledný preživší vašej loveckej skupiny. Máš len jeden cieľ - prežiť vo svete, kde si ty korisť. Rozširuj svoj kmeň a zdokonaľuj schopnosti viesť svojich ľudí. Vyberaj si schopných bojovníkov, ktorí ti pomôžu odrážať nebezpečenstvá divočiny. Postav sa nepriateľským kmeňom, ktoré spravia čokoľvek, aby vás vyhladili. Porazte predátorov a ľudí, to je vaša cesta na výslnie ako hlavný predátor.
Toto je Far Cry doba kamenná: yoto nie je doba kamenná ako ju poznáte, toto je Far Cry doba kamenná. Pozorujte nepriateľské obydlia a plánujte svoj útok použitím zbraní a nástrojov vyrobených z kostí zvierat, ktoré ste zabili. Zdokonaľte sa v elemente ohňa, aby ste rozšírili svoje taktické možnosti. Použite zápalné zbrane na nepriateľov alebo na predátorov počas noci.
Svet ovládaný obrovskými zvieratami: po poslednej dobe ľadovej sa krajina prebudila do kvitnúcej krajiny plnej úrody, kde ľudia a zvieratá môžu prospievať - za predpokladu, že treba preukázať svoju dominanciu. Objavujte majestátnu krajinu Oros. Je ovládaná najvačšími zvieratami doby kamennej a to mamutmi a šablozubými tigrami.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Ubisoft, najprezeranejšie produkty Ubisoft alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama