Commandos 2: Men of Courage

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Druhý diel zo série taktických stratégií, ktorý prináša ako technologické zlepšenia, tak aj mierne úpravy v hernom systéme. Idea hry zostáva rovnaká. S týmom špecialistov predvádzate sabotážne akcie na nepriateľskom území. Od minulej verzie sa tým rozrástol o nových členov - agentku, chmatáka a maskota ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Druhý diel zo série taktických stratégií, ktorý prináša ako technologické zlepšenia, tak aj mierne úpravy v hernom systéme. Idea hry zostáva rovnaká. S týmom špecialistov predvádzate sabotážne akcie na nepriateľskom území. Od minulej verzie sa tým rozrástol o nových členov - agentku, chmatáka a maskota celej partičky zabijákov a najvernejšieho priateľa - psíka Whiskeyho.

Odpadli niektoré trápne neduhy prvého dielu v schopnostiach vojakov, typu, že iba potápač vedel veslovať na člne. Teraz sú všetci členovia o niečo viac univerzálnejší a dostali k dispozícií inventár a možnosť používať ukoristené zbrane. Spolu s nižšou obtiažnosťou oproti minulému dielu vám teraz hra dovolí hrať podstatne akčnejším spôsobom.

Grafika od minulého dielu taktiež pokročila. Praktické sú vedlajšie prvky, ako znázornenie zvukových vln pri behu, alebo čiary idúce k jednotlivým vojákom pri spozorovaní nepriateľa. Čo sa týka misií, mapy sú väčšie, ďaleko detailnejšie, pribudla možnosť ľubovolne vstupovať do budov. Commandos tektokrát budú opäť útočit v Európe, vydajú sa prenásledovať nacistov až za polárny kruh a dokonca sa zúčastnia boja v tichomorí. Je tu aj možnosť odomykať si bonusové misie.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC Eidos, najprezeranejšie produkty Eidos alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama