Borderlands

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Hry na PC

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať! Akčné sci-fi FPS Borderlands kombinuje to najlepšie zo strielačiek z vlastného pohľadu s možnosťou upraviť si hlavného hrdinu podľa svojich ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Hry na PC

Popis

Expresné dodanie - ihneď po prijatí peňazí Vám príde na email digitálny kľúč, prostredníctvom ktorého si aktivujete hru na danej platforme, a môžete začať hrať!
Akčné sci-fi FPS Borderlands kombinuje to najlepšie zo strielačiek z vlastného pohľadu s možnosťou upraviť si hlavného hrdinu podľa svojich predstáv. Okrem toho si môžete sadnúť do futuristických vozidiel a preháňať sa po rozľahlých planinách ako v závodnej hre.Príbeh je zasadený do post-apokalyptického prostredia podobného tomu z filmu Mad Max, kde platí jediné pravidlo – zabiť, alebo byť zabitý. Dej sa odohráva na vzdialenej planéte Pandora, až na samom konci galaxie. Tam sa ľudia vydali pre nové zdroje, ale tie boli nakoniec menšie, než si predstavovali. A ako na potvoru sa na planéte prebudia spiaci votrelci a príšery.Game of the Year Edition obsahuje navyše:
Sťahovateľný obsah do hry The Zombie Island of Dr. Ned.
Sťahovateľný obsah do hry Mad Moxxi's Underdome Riot.
Sťahovateľný obsah do hry The Secret Armory of General Knoxx.
Sťahovateľný obsah do hry Claptrap´s New Robot Revolution.
Mapu Foldout Padora.




Zvoľte si z veľkého množstva zbraní, každej so špeciálnymi vlastnosťami, rovnako ako so zbraní hromadného ničenia.Kooperatívny multiplayer Vás odmeňuje za využívania strategických možností a premyslené taktické manévre.Získavajte skúsenosti a dosahujte zdatnosť v bojoch s nepriateľmi.Ujmite sa volantu futuristických vozidiel a bojujte s nepriateľmi auto na auto, s prepracovaným modelom poškodenia a s veľkolepými explóziami.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Hry na PC 2K Games, najprezeranejšie produkty 2K Games alebo najlacnejšie Hry na PC.

Reklama