Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Fritéza – teplovzdušná, technológia fritovania Extra Crisp a grilovanie 2v1 na chrumkavé pokrmy so žiadnym či minimom tuku, vyberateľný oddeľovač Flexcook na prípravu dvoch rôznych pokrmov naraz, príkon 1830 W, 8- automatických programov, časovač až na 10 hodín, XXL objem 6,5l (pre až 8 osôb), nastaviteľná ...
Fritéza teplovzdušná, počet fritovacích košov 1, nádoba: hliníková, príkon 1830 W, objem nádoby 6.5 l, časovač, termostat, displej, automatické vypnutie, regulácia teploty, vyberateľná nádoba, dvojité varenie a automatické programy, max. teplota 220 °C, min. teplota 40 °C, farba antikorová Vyprážanie ...
Fritéza teplovzdušná, počet fritovacích košov 1, nádoba: s nepriľnavým povrchom, príkon 1700 W, objem nádoby 4.5 l, displej, vyberateľná nádoba a automatické programy, farba čierna Nezlučuje sa fritovanie na oleji s vaším spôsobom stravovania? Orava Airy-2 B zjednoduší a urýchli prácu pri smažení jedál. ...
Fritéza, zdravší spôsob vyprážanie s minimom oleja či úplne bez neho, jedinečný otočný kôš pre rovnomernú prípravu jedla s kapacitou 1 kg, súčasťou je aj otočný gril a ihla, predprogramovaný digitálny dotykový displej, variabilné nastavenie teploty (až do 220 ° C) i časovača, halogénové výhrevné teleso ...