Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Fritéza na olej, počet fritovacích košov 3, nádoba: smaltovaná, príkon 2000 W, objem nádoby 5 l, termostat, regulácia teploty, vyberateľná nádoba a chladné zóny, max. teplota 190 °C, min. teplota 150 °C, farba strieborná Základom modernej kuchyne je kvalitná fritéza. TRISTAR FR-6949 sa stane vašou pravou ...