Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Fritéza teplovzdušná, počet fritovacích košov 1, nádoba: s nepriľnavým povrchom, príkon 1700 W, objem nádoby 4.5 l, časovač, termostat, displej, regulácia teploty, vyberateľná nádoba a chladné zóny, max. teplota 200 °C, min. teplota 80 °C, farba antikorová a antikorová Nebaví vás vymieňať olej vo fritovacom ...