Emile Henry Forma na biskupský chlebíček 31x13cm

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Formy na pečenie

POPISForma na biskupský chlebíček od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od - 20°C do 270°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Táto vysoká forma má po stranách ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Formy na pečenie

Popis

  • POPIS
  • Forma na biskupský chlebíček od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám od - 20°C do 270°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Táto vysoká forma má po stranách vrúbkovanie čo je ideálne na prípravu biskupského chlebíčku, vysokých buchiet (napr. perníka), sladkých koláčov alebo napríklad briošiek.
  • Emile Henry je rodinná firma. Forma na biskupský chlebíček je vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn. Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu ručnú prácu. Forma je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Rozmer formy je 31 x 13 x 9,3 cm a objem 2 l. Výhodou keramickej formy je rovnomerné vedenie tepla a forma udrží pokrm dlho teplý.
  • Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania.
  • ŠPECIFIKÁCIE
  • Dĺžka: 31 cm
  • Šírka: 13 cm
  • Výška: 9,3 cm
  • Objem: 2 l
  • Materiál: keramika
  • Farba: slonová kosť
  • Záruka: 10 rokov na výrobné vady
  • VÝHODY A NEVÝHODY
  • Vysoká forma je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom.
  • Vyrobené ručne.
  • Krásny francúzsky dizajn.
  • Forma na biskupský chlebíček je vhodná o rúry, do mikrovlnej rúry, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
  • Ideálne na sladké koláče, vysoké perníky, briošky, biskupský chlebíček atď.
  • PRAKTICKÉ RADY
  • Vhodné do umývačky: Áno
  • Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno
  • Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C
  • Vhodné do chladničky: Áno
  • Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C
  • RECEPT NA BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK
  • 4 vajcia (oddelené bielky a žĺtky), 80 g krupicového hnedého cukru, 100 g zmäknutého masla nakrájaného na kocky alebo nastrúhané nahrubo, 150 g polohrubej múky, 1/2 prášku do pečiva, kompótová miska nakrájaných suchých plodov ovocia + oriešky (hrozienka, marhule, ďatle, vlašské orechy), 1 tabuľka 70% horkej čokolády na polevu, 1 lyžica sadla na vymazanie formy, hrubá múka alebo detská krupička na vysypanie formy
  • Postup:
  • 1. Pripravte si vysokú formu, vymažte ju maslom a vysypte múkou alebo krupičkou. Zapnite teplovzdušnú rúru na 160°C.
  • 2. Vyšľahajte bielky do snehu. Vyšľahajte žĺtky s cukrom, pridajte zmäknuté maslo a vyšľahajte.
  • 3. Do múky zamiešajte prášok do pečiva a všetko pridajte ku žĺtkom s cukrom a maslom. Primiešajte suché plody.
  • 4. Nakoniec opatrne vareškou vmiešajte sneh z bielkov. Cesto iba ľahko prevaľujte stierkou, nemiešajte, aby vám nespadlo a ostalo nadýchané.
  • 5. Zmes nalejte do formy a pečte v predhriatej teplovzdušnej rúry na 160°C 40 minút.
  • 6. Po upečení nechajte vychladnúť, polejte rozpustenou čokoládou a nechajte ztuhnúť.Zdroj receptu: www.apetitonline.cz

Reklama

Reklama