Proficook PC-SV 1112

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Elektrické hrnce

POPIS Sous Vide hrniec SV 1112 od výrobcu Profi Coock využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teploty, kedy je zachované maximum chuti, vôni, šťavy a vitamínov. Hrniec je v nerezovom prevedení s nepriľnavou varnou nádobou. Jeho objem je 8,5 l. Vo veku je veľké pozorovacie ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

POPIS
Sous Vide hrniec SV 1112 od výrobcu Profi Coock využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teploty, kedy je zachované maximum chuti, vôni, šťavy a vitamínov. Hrniec je v nerezovom prevedení s nepriľnavou varnou nádobou. Jeho objem je 8,5 l. Vo veku je veľké pozorovacie okienko pre sledovanie priebehu varenia bez nutnosti otvárania. SousVide hrniec je vybavený LCD displejom. Rozsah teplôt je od 45 do 90°C a teplotu môžete presne regulovať s odchýlkou +/- 0,5 ° C.
Zvolený čas môže byť až 72 hodín a hrniec môžete použiť aj na domácu výrobu jogurtu. Súčasťou balenia sú kliešte na pohodlné vybratie varených pokrmov a stojan na odkladanie naplnených vákuových sáčkov. Sous Vide hrniec umožňuje zdravé varenie bez zbytočného tuku. Metóda Sous-Vide zachová väčšinu živín v hotovom pokrme a pokrme sú zachová svoju charakteristickú arómu.
TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách.
špecifikácie
Objem: 8,5 l
Príkon: 520 W
Napätie: 230 V
Frekvencia: 50 Hz
Rozsah teplôt: 45 - 90 °C
Max. odchýlka teploty: +/- 0,5 °C
Časovač: až 72 h
Materiál: nerezové telo, nepriľnavý povrch (varná nádoba)
Farba: strieborná, černá

Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.












Ochutiť

 
Zavákuovať
 
Zľahka variť



Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.



Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.



Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.






Čo ďalej?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Profi Cook alebo

Reklama

Reklama