Grohe Zedra 31203000

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Drezové batérie

GROHE Zedra - Komfortné kuchynská batéria s uzatváracím ventilom a vysúvací sprchovou hlavicou Praktická, atraktívna a bezpečná: užite si komfort kuchynské batérie GROHE Zedra. Vďaka uzatváraciemu ventilu fungujúcemu na rovnakom princípe ako funkcia aquastop na práčkach sa nemusíte obávať škôd spôsobených ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Drezové batérie

Popis

GROHE Zedra - Komfortné kuchynská batéria s uzatváracím ventilom a vysúvací sprchovou hlavicou Praktická, atraktívna a bezpečná: užite si komfort kuchynské batérie GROHE Zedra. Vďaka uzatváraciemu ventilu fungujúcemu na rovnakom princípe ako funkcia aquastop na práčkach sa nemusíte obávať škôd spôsobených vytopením. Vysúvacia sprchovacie hlavice vám poskytuje väčšiu manipulačné rádius a súčasne umožňuje pružne prepínať medzi dvoma druhmi sprchovanie. Ide o skutočne hodnotný vizuálny prvok: chrómovaná povrchová úprava si uchová žiarivý lesk po mnoho budúcich rokov a jej čistenie je neobyčajne jednoduché. Stačí len utrieť batériu utierkou z mikrovlákna a je hotovo! Pokiaľ chcete vašej kuchyni dodať dôraz na dizajn, batérie GROHE Zedra je ideálnym kandidátom bez kompromisov v oblasti jednoduchosti obsluhy.

  • Vysoká výtoková trubica pre ľahké plnenie veľkých hrncov
  • Rozsah otáčania 360 °: extra hladký pohyb vo všetkých smeroch pre ľahkú manipuláciu
  • Jednoduchý systém inštalácie s jasnými pokynmi
  • Ľahké čistenie vďaka chromovanému povrchu GROHE Starlight®
  • Technológia kartuše GROHE SilkMove® pre hladkú manipuláciu
  • Upevnenie zo zhora pre jednoduchú inštaláciu
  • Obsahuje uzatvárací ventil pre umývačky
  • Vysúvacia sprchovacie hlavice s dvoma rôznymi typmi sprchovanie
Špecifikácia: DN 15 uzatváracie šróbenie jednootvorová montáž GROHE Starlight® povrch keramická kartuša 46 mm s technológiou GROHE SilkMove® výsuvná sprcha s perlátorom prepínanie: perlátor / SpeedClean sprchový prúd automatické spätné prepínanie na perlátor otočný uhol 140 ° zaistené proti spätnému toku flexi spojovacie hadičky rýchlomontážny systém.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Drezové batérie Grohe, najprezeranejšie produkty Grohe alebo najlacnejšie Drezové batérie.

Reklama