Sage BBM 800

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Domáce pekárne chleba

POPIS.Inteligentná domáca pekáreň na chlieb BBM800BSS Smart od výrobcu Sage upečie chlieb za vás v dobe, ktorú si určíte. Sama pridá oriešky alebo sušené ovocie v tú správnu chvíľu. Unikátny miešací hák, ktorý sa pred koncom pečenia zloží, aby v chlebe nevznikal otvor, vypracuje cesto tak, že váš domáci ...viac

Je nám ľúto. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na Pricemánii.

Najprezeranejšie produkty v kategórií Domáce pekárne chleba

Popis

POPIS.Inteligentná domáca pekáreň na chlieb BBM800BSS Smart od výrobcu Sage upečie chlieb za vás v dobe, ktorú si určíte. Sama pridá oriešky alebo sušené ovocie v tú správnu chvíľu. Unikátny miešací hák, ktorý sa pred koncom pečenia zloží, aby v chlebe nevznikal otvor, vypracuje cesto tak, že váš domáci chlieb bude vždy vypadať dokonalo. Pekáreň na chleba je vybavená veľkým modro podsvieteným LCD displejom. Je tu 60 minútová ochrana proti prerušeniu napájania. Vďaka tomu sa pekáreň pri výpadku elektrického prúdu po obnove znovu zapne a pokračuje ďalej.Obsahuje 13 prednastavených programov, kde u každého môžete zvoliť z 3 stupňov kôrky. Navyše je tu ešte 9 vlastných možností nastavenia, ktoré si môžete uložiť. Medzi základné programy patrí: základný chlieb, celozrnný chlieb, rýchle pečenie (max. 2 hodiny), chrumkavý bochník, cesto na chlieb, cesto na pizzu, cesto na cestoviny, iba pečenie, program na marmelády. Je tu možnosť odloženia štartu. Vhodná je táto pekáreň na chlieb o hmotnosti 250 g - 1,25 kg.ŠPECIFIKÁCIE.Výška: 35 cm.Šírka: 25 cm.Hĺbka: 40 cm.Príkon: 830 W.Kapacita nádoby: 250 g - 1,25 kg.Počet programov: 13.Materiál: kartáčovaná oceľ.Farba: strieborná.Príslušenstvo: miešací hák s funkciou odloženia, hák na marmeládu.VÝHODY A NEVÝHODY.Domáca pekáreň je vybavená veľkým LCD displejom a ochranou proti prerušeniu napájania.Obsahuje 13 prednastavených programov s 3 možnosťami prepečenosti kôrky 9 vlastných nastavení, ktoré si môžete uložiť.Pekáreň sama pridá oriešky, ovocie atď. v ten pravý čas.Miešací hák sa pred pečením zloží, aby nevznikol v chlebe otvor. .Vhodné pre prípravu chleba o hmotnosti 250 g - 1,25 kg.RECEPT NA CELOZRNNÝ CHLIEB.Ingrediencie3 hrnčeky (708 ml) teplej (nie horúcej )vody, 1 lyžica sušeného droždia, 1 lyžica cukru, 1 lyžica rastlinného oleja (napr. slnečnicový, repkový), 1 lyžica octa, 3 hrnčeky (375 g) hladkej pšeničnej alebo hladkej špaľdovej múky, 2,5 až 3 hrnčeky (324 - 389 g) hrnčeky celozrnnej pšeničnej múky, 1 až 1,5 lyžice soli, oriešky, semienka podľa chuti.Postup1. Vo veľkej mise zmiešajte teplú vodu, droždie a cukor. Voda nesmie byť horúca, skôr telesnej teploty, aby neznehodnotila droždie. Počkajte pár minút, pokiaľ neuvidíte, že droždie je aktívne a vytvára bubliny na povrchu, potom pridajte ocot a olej.2. Pridajte hrnček po hrnčeku hladkej múky, medzi každým hrnčekom poriadne zamiešajte cesto. Teraz pridávajte celozrnnú múku a soľ, opäť postupne, dôkladne miešajte medzi každým pridaním. Toto cesto bude veľmi riedke, kašovité a lepivé. Pridajte semienka, orechy alebo čo máte radi. Môžete skúsiť aj bylinky, sušené rajčiny, cesnak alebo osmažte cibuľku.3. Prikryte čistou utierkou a nechajte na teplotom mieste kysnúť okolo 30 - 40 minút, pokiaľ nezdvojnásobí svoj objem.4. Predhrejte rúru na 185°C. Pomocou stierky presuňte cesto na chlieb (z cesta vám výjde na 2 bochníky). Povrch ešte posypte semienkami a dajte piecť približne na 50 minút, pokiaľ nie je chlieb na povrchu zlatohnedý. Že je chlieb hotový, poznáte na prvý pohľad jednoducho tak, že sa odchyľuje od stien formy a vzniká po obvode malá medzera. Akonáhle chlieb vyberiete z rúry, môžete ju hladko vysunúť na mriežku, kde krásne vychladne, bez toho aby sa sparil. Pre kontrolu, čo je chlieb upečený, zaklopte na spodok chleba, mal by znieť duto.RECEPT NA DOMÁCI RASCOVÝ….

Reklama

Reklama