Eta Crustum II 2150 90000

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 24 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Domáce pekárne chleba

Začnite deň s chrumkavým pečivom Domáca pekáreň ETA Crustum II 2150 90000 biela je plne automatická pekáreň chleba s 12 prednastavenými programami, ktorá zvládne pripraviť rôzne druhy pečiva, sladké aj slané cesto. Pochutnajte si na lahodnom a chrumkavom domácom chlebe alebo koláči, domáca pekáreň ETA ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Domáce pekárne chleba

Popis

Začnite deň s chrumkavým pečivom

Domáca pekáreň ETA Crustum II 2150 90000 biela je plne automatická pekáreň chleba s 12 prednastavenými programami, ktorá zvládne pripraviť rôzne druhy pečiva, sladké aj slané cesto. Pochutnajte si na lahodnom a chrumkavom domácom chlebe alebo koláči, domáca pekáreň ETA Crustum II vám vaše prianie rada splní.



Skvelá vôňa čerstvo upečeného chleba

Domáca pekáreň ETA o príkone 850 W a maximálnej kapacite 1500 g je vybavená 2 hnetacími hákmi, ktoré spracujú vložené suroviny na hladké cesto. Akustický signál vás upozorní na možnosti pridania ďalších ingrediencií. Forma na pečenie s praktickým sklopným držadlom a s antiadhéznou povrchovou úpravou sa vyznačuje jednoduchou údržbou a veko so skleneným priezorom umožní jednoduchú kontrolu počas prípravy. Zvoliť si môžete z troch veľkostí chleba (1 kg, 1,25 kg a 1,5 kg), z troch úrovní nastavenia sfarbenia kôrky a ako už bolo zmienené tiež z 12 prednastavených programov.



Nielen domáci chlieb bez námahy

Program KLASIK je vhodný na pečenie bieleho pšeničného a hnedého žitného chleba, s RÝCHLYM programom pripravíte chlieb, ktorý je menší, ale má hustejší stred. Pokiaľ máte radi sladký chlieb, zvoľte program SLADKÝ, ktorý vytvorí oproti programu klasik chrumkavejšiu kôrku a na svoje si prídu tiež milovníci CELOZRNNÉHO alebo BEZLEPKOVÉHO chleba. Zvolený program CESTO je určený na hnetenie/miesenie a následné kysnutie cesta, využiť ho môžete pre všetky druhy pečiva, napr. aj pre cesto na pizzu. Program HNETENIE suroviny iba spracuje, bez následného kysnutia a s programom PEČENIE upečiete napr. aj sekanú.



Dáte si jogurt alebo radšej džem?

Nechýba ani program na prípravu TORTOVÉHO KORPUSU, domáceho DŽEMU či JOGURTU a individuálne nastavenie fáz prípravy umožní program VLASTNÝ. Na prehľadnom displeji sa bude zobrazovať stav prípravy a využiť môžete tiež funkciu odloženého štartu. Stačí si len dopredu nachystať potrebné ingrediencie, nastaviť 15ť hodinový časový spínač a ráno môžete raňajkovať ešte teplý chlieb. Po dokončení je k dispozícii tiež automatická funkcia udržovania teploty po dobu 60 minút. Pri výpadku elektrického prúdu bude pečenie pokračovať, a to vďaka pamäťovej funkcii. V balení sa tiež nachádza odmerka, pohárik a háčik, ktoré samotnú prípravu a údržbu uľahčia.



Na tento produkt naviac získate predĺženú záruku na motor na 3 roky. Predĺženú záruku si registrujte TU .

Reklama

Reklama